![]() |
Süper Modlara!!
Arkadaşlar takip ettiğime göre bazılarınız forum içerisinde nerdeyse hiç aktif değiller size verilen görevleri yerine getirmede yeterince çaba sarfetmiyor... Eğer görevinden ayrılmak isteyen arkadaşlarımız varsa bizi haberdar etsinler.. Aksi halde haber verilmeksizin durumlarınız icabı yetkileriniz düşürülecektir... |
ben aktıfım ...ve ayrılmak ıstemıyorum...
okundu... |
Okudum.
Dostum yaz geldi bizim bar var orada çalışıom ama hergün foruma bakıyorum. Okundu. |
arkadaşlar aktiflik derken bir yandanda forumu güncel tutmanız önemli bunlarada dikkat edelim lütfen.
|
Bende Elimden geldiğince Konu Açmaya Çalışıyorum Online Olduğum Süreler İçinde ..
|
Beyler bişeyi es geçiyorsunuz..Farkında değilmisiniz bilmiyorum...Bir yeni oluşum içerisnde olabilirz ama bu kafanıza göre d.mod mod s.mod yazabilceğiniz anlamına tam iştikal etmiyor..Burada bir yönetimsek ve s.modlar mevcutsa fikirler alınmalıdır..Biz böyle gördük ve hala böyle yapıyoruz...Doğrusuda yanlışıda tüm yönetim üstlenirse başarı yakalanır...Yoksa kişisel tatminlerdne öteye geçmez muamma bi durum...
Böyle devam edildiği takdirde doğaldır ki s.mod larında herhangi bir amacı kalmıyor..Forum geneli konu kilitle konu taşı..2 de konu aç tamam da öteye gitmez bu şekilde devam ederse...Ben burada bi Crazyboy u birde FX i tanırım admin olarak..Diğerleriniz ile bir muhabbetim yok...FX de Crazyboy da beni bilir..Bu yazım bir sitem değil yönetimdeki denge ve uyum için bir öneridir...Eminim kısa zaman içinde gerekenler gerektildiği şekilde yapılmaya başlanacaktır... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
S.mod lar forumun genel düzenini hakimdir..Her bölümde konu açmak ile yükümlü değildir..Bu insiyatif meselesidir...İstedikleri takdirde istediği bölümlere konu açabilirler...Mod ve d.modların asli görevi ise bölümlerini güncel tutmaktır..Bu daha açıklayıcı oldu emin ol:nono: Ayrıca "ayinesi iştir kişini lafa bakılmaz" kimin ne olduğu bilinir..İster nick ister nüfus cüzdanı değişsin..Sizlerede başarılar :wink: |
Alıntı:
ikinci paragrafındaki yazıyı hakaret olarak algıladım:yes:ama seninle laf yarışı yapacak değilim tekrar başarılar. |
Tamam neyse jockeя gittikçe gözümden düşüceksin M@D_VIPer ne derse haklıdır ki haklı bundan sonra mod seçimleri herkesin onayını almak zorunda olsun.
Yörüngemizden şaşmayalım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.