![]() |
mod başvurları başlamıştır !!!
oyun bölümüne mod olmak isteyen arkadaşlar
Ad : Soyad: Yaş : Meslek : Günde online olduğu saat : Daha önce hangi sitelerde görev yaptığı : Halen görevli olduğu bir site olup olmadığı (varsa isimleri) : www.cakal.net te hangi bölümde görev almak istediği : bu boşlukları doldurarak bana özel mesaj yoluyla başvurmalıdırlar... |
Kanka sende özel mesaj butonu yok. Benim girdiğim sitelerde genelde aşada olurdu. Help me!!!
|
om gönderme sanırsam özel mesaj kısaltması olarak biliyorum
|
adım Enes soyad Akçasayar.
yaş 22 (13 yazıyor Kardeşim Giriyorda :biggrin:) Meslek=Okul Günde=Cumartesi Pazar=Öğle 1'den akşam 7,30 a kadar... Hafta İçi=12'den akşam 6,30 a kadar... Görev Yaptığım Bir Site YOk ... |
mehmet
bingül 28 öğretmen 8 yok yok |
slm
Bedri
Bilek 17 Ögrenci 7-8 forum.kanka.net ama görevim bitti knight online de görev almak isterim |
bildime göre bi bölümde en fazla 2 mod olur ama 3 olcaksa knight bölümüne
ßa7uHaN adlı üymizi olmasını isterim. Tabiki bunu bence mazzyde ister eger olursa daha verimli calışma için olmasını isterim ama patron sizsiniz Saygılarımla Zafir_Host |
ERMAN ŞİMDİ EMİR GİBİ kONUŞMUŞUN... :D EWET BA7UHAN OLSUN İSTERİM TABİKİ AMA TABİ BU CAKAL.NET YÖNETİMİNE KALMIŞTIR.... AMA BENDE SÖYLEYİM BA7UHAN BENCE İYİ BİR ASİSTAN MOD OLUR
Saygılarımla !!!! |
çağdaş
güneş 13 8 yoq yoq knıght wer bna :D |
ARKADAŞLAR KONU GAYET AÇIK VE NET OM İLE ULAŞIN YAZIO BURAYA TOPİC YOK KONU KİLİT.
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.