![]() |
Seni Seçtim Pikachu
seni sectim pikaçü.
- sebep? seni seçtim pikachu. -iyi b.k yedin! bi kere de öbürlerini seç be adam iki dakka rahat vermedin şurda! bırakıyorum kardeşim bu ne yaa! -ama pikachu?! -bak hala pikachu diyor!!! seni seçtim pikachu -... -pikachu hüoop-nea -olm seçtim diyorum seni seçtim. atıl pikachu? -seçerken bana mı sordun? Seni seçtim pikaçuuu pikacu: pika pika -Pikaçuu elektirk saldırısııı pikacu: ulan her önümüze gelene ne saldırıyon gel teyze gel ben seni karşıdan karşıya geçirim -Seni seçtim pikacuuu balbazar: biz pokemon değil miyiz lan bi kere de beni seç -ulan görürsün sen çıkmıcan bi daha toptan -Seni seçtimmm pikacuuu pikacu: çıkmıyorum ulan -lan çıksana şu toptan pikacu: çıkan poke topu gibi olsun -Senin gibi pokemonu ben -Seni seççem pikacuuuu pikacu: ee napiyim yani seçiceksen seç hazırlanıyım mı antreman mı yapiyim seç lan seçte bi seni komaya sokucam zaten -seni seçtimmm ciglipafff şarkınla uyut şunlarıı ciglipaf: Hobaa .. Karşında superstarr yaşat beniii karşında superstarr hisset benii +tey tey teeeeeeeyyy -ciglipaf lan nabıyon ciglipaf: yurovisyona gircem usta ben . karşında superstarrr -nerde o eski pokemonlar |
güzel olmuş eywallah....
|
nerde o eski pokemonlar:Dhey gidi hey:D:D
|
seni seçtimmm ciglipafff şarkınla uyut şunlarıı
ciglipaf: Hobaa .. Karşında superstarr yaşat beniii karşında superstarr hisset benii +tey tey teeeeeeeyyy -ciglipaf lan nabıyon ciglipaf: yurovisyona gircem usta ben . karşında superstarrr -nerde o eski pokemonlar __________________ dehşet:D |
komedı olmus ya saol...
|
saol kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.