![]() |
bıktım yahu bu memleketten
arkadaşlar sizlere içimi dökmek istedim :) bıktım şu kıbrıstan.neden mi sevdiklerimden uzaktayım...diceksiniz telefon var..var ama dakikada 10 kontör atıyor...keşke cep öğrenci falan olsa ama nerdeeee??? sadece mesaj peki mesajlada nereye kadar yahu...insan sevdiğinin sesini sadece en fazla 5 yada 10 dakika duyabiliyor..ne kadar kötübişey bu..ayrıca burası pahalı bir öğrenci için...mekanlar bana uygun değil..kalabalık....:no: ben kalabalığı hiç sevmem yani mekan olarak...valla bende dert çok...neyse yeter bu kadar başınızı fazla ağrıtmayayım :) içimi döktüm birazda olsa rahatladım... :)
|
mrb rüzgarın kızı yanlızlıgı sevdıgını bılıyodum nerdenmı__? resmınden tahmın ettım sevdıgın kısıye gelınce yuregınde sakla onu hıc unutma sesını duymasanda gromesende bırbırınızı unutmadıktan sonra gerısı bos bence sen rahat ol basımızı agrıtma meselesine gelince sen cok ıyı bı kızsın her zaman derdını anlatabılırsın gerek bana gerek sıteye konu için teşekkürler.......
|
teşekkür ederim desteklerin için...evet yanlızlığı çok severim...ve bu avatarın beni anlattığına bende inanıyorum :) sizlerle olmak benim için harika bir olay..hepinize teşekkür ederim..yanımda olduğunuz için :)
|
derdin benim derdimdir rüzgarın kızı kendini hiç birşey için üzme kendine çooook iyi bak ;)
|
teşekkür ederim arkadaşım...sizler olduktan sonra biter bu dertler bende :) saolun :)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.