![]() |
PİLİÇ....! Çok zor Bİr Soruna dünya ünlülerinin cevabları...!
>OLAY : Bir piliç, bir yolda karsidan karsiya geçer.
>>>> > >>>> >SORU : Piliç karsidan karsiya niçin geçer? >>>> > >>>> >YANITLAR : >>>> > >>>> >RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafina geçmek için. >>>> > >>>> >EFLATUN: Iyiligi için. Gerçek, öteki taraftadir. >>>> > >>>> >ARISTOTELES: Karsidan karsiya geçmek pilicin >>>> dogasidir. >>>> > >>>> >KARL MARX: Tarihsel olarak kaçinilmazdi. >>>> > >>>> >HIPOKRATES: Pankreasinin asiri salgisi yüzünden. >>>> > >>>> >MARTIN LUTHER KING JR.: Tüm piliçlerin nedenini >>>> açiklamak zorunda kalmadan özgürce karsidan karsiya >>>> geçtikleri bir dünya düslüyorum. >>>> > >>>> >RICHARD M. NIXON: Piliç karsidan karsiya geçmedi, >>>> tekrar ediyorum,piliç asla yolun karsisina geçmedi. >>>> > >>>> >SIGMUND FREUD: Pilicin karsidan karsiya geçmesiyle >>>> ilgilenmeniz, sizde güçlü bir cinsel güvensizlik >>>> duygusunu ele vermektedir. >>>> > >>>> >BUDA: Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doganizi >>>> inkar etmektir. >>>> > >>>> >GALILEI: Oysa piliç karsidan karsiya geçiyor... >>>> > >>>> >CHARLES DE GAULLE: Piliç belki yolun karsisina geçti, >>>> ama otoyolun karsisina henüz geçmedi. >>>> > >>>> >EINSTEIN: Pilicin yolun karsisina geçmesi ya da yolun >>>> pilicin >>>> >ayaklari altinda yer degistirmesi, tümüyle sizin >>>> gösterdiginiz referansa baglidir. >>>> > >>>> >BILL CLINTON: Anayasa üzerine yemin ederim ki bu >>>> piliçle aramda hiç bir sey geçmemistir. >>>> > >>>> >GEORGE W. BUSH: Pilicin bu yolda BM kararlarina >>>> ragmen >>>> >cezalandirilmadan karsidan karsiya geçmesi, >>>> demokrasiye, özgürlüge ve adalete, kafa tutmaktir. Bu >>>> durum, o yolu bizim çoktan bombalamis olmamiz >>>> gerektigini göstermektedir. >>>> > >>>> > >>>> > >>>> > >>>> >SÜLEYMAN DEMIREL: Piliç geçmisse geçmis, geçmemisse >>>> geçmemistir >>>> > >>>> > >>>> > >>>> >TANSU ÇILLER: Bu memleket için karsidan karsiya geçen >>>> piliç de >>>> >bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir. >>>> > >>>> > >>>> > >>>> >R. TAYYIP ERDOGAN: Ben tavuklu sandviç de satmistim >>>> > >>>> > >>>> > >>>> >ABDULLAH GÜL: Hayir, bana böyle bir bilgi verilmedi >>>> ama karsidan >>>> >karsiya geçtiyse hükümet geregini yapar. >>>> > >>>> > >>>> >A.NECDET SEZER: Karsiya geçtigi nokta kamusal alansa, >>>> basörtülü >>>> >geçemez. >>>> > >>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> |
eyvallah kanka herike olmuş.
bana sorarsan piliç olduğu için, yani dişi olmasından mütevellit, yolun karşısındaki vitrinde gördüğü ayakkabı, şapka veya buna benzer bir şey için geçmektedir söz konusu yolun karşısına |
teşekürler kanka ama bence pilicin neden karşıdan karşıya değilde neden yolun bir tarafından kovulupta diğer tarafa göç etmeye zorlanmış olduğudur.
|
bush tan kacmıstır :)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.