![]() |
Uykuda Yakaladı Beni Şiir
Uykuda Yakaladı Beni Şiir
uykuda yakaladı beni şiir pencerenin önünde durup da bakma hakkını mavilikten değil objektiften yana kullanan kadına inat apansız istanbul ağzıyla üstelik bi daha gelmez sanıyordum oysa eski aşklar çöplüğünde -tamam sözümü geri aldım çöplük dememek lazım yaşanmış güzel günler hürmetine- yol alırken düş(e) kalka düşlerimde karpuz tarlasında -ki bostan da derler- sırasını bekleyen karpuzlar gibi -burada karpuz ölümü bekleyen insana benzetilmiştir- bahçıvan sağıma soluma vurdu ilkin -bahçıvan da azraile- olmamış diye bıraktı yerime biliyordum tekrar geleceğini ama bu kadar yakın olduğunu tahmin etmemiştim ecel gibi geldi ve gelince kolay gitmiyor namussuz uykuda yakaladı beni şiir çekti eteklerine istanbul görünümlü bi ankara olarak çıktı karşıma martılar da olmasa yemiştim hani yalan yok üstad şiir biraz da yalan demişti oysa bilirim yalansız şiir yok ama hakkımı verin çok çalıştım yazmaya uykuda yakaladı beni şiir kaçıyordum oysa bana unut(a) madığım bi çift kara gözü hatırlatıyordu sürekli benimki de ne kaçmak ama amerika'da vergi kaçakçısıydım batı şeria'da hamas militanı ve çok iyi bilirim hangisinde neden kaçılamayacağını |
saol ..;)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.