www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   birbirimizi tanıyalım.......! (https://www.cakal.net/showthread.php?t=7926)

Tathar Elanessé 01-26-2006 10:33 PM

birbirimizi tanıyalım.......!

hergun buradayız,birbirimizi nick isimlerinle tanıyoruz
ben açıksözlü olacagım ilk adım benden kanka'lar hadi bakalım devam sizden......!
adım hayri istanbulluyum 24 yaşında yüksekokul mezunuyum 2 senedir beko elektonikj a.ş. de çalışmaktayım uzmanlık alanım LCD ve PLAZMA TV'ler bu sistemlerin tester'lıgını yapmaktayım eger bunlarla ilgili bir sorununuz olursa çekinmeyin elimden geleni yaparım....!
ayrıca elektronik müzik ve dans,buda işin eglencesi.....!

CollαтєяαL™ 01-30-2006 02:05 AM

muhabbet açısından tanışmak önemli bir konu birbirimizi azda olsa tanımalıyız bu yüzden konuyu sabitliyorum ve herkesin cvp yazmasını beklyorum cvp yazacaklara şimdiden tşk ederim...

kendiimi tanıtayım adım salih giresunluyum :D

watican_666 01-30-2006 01:21 PM

ben ömer istanbulluym valla cakal.netin hastası oldumda denilebilir nete evden bağlanıyorum ama virüslerden nete fazla bağlanamıyorum

Allah şu YÖK'ün töbe töbe tıkadılar meslekte okuyanlarının önünü ney yapacam bilemiyom zati son senem

on7eylul 01-30-2006 03:59 PM

kaldırılmıştır

The_jackal 01-30-2006 04:05 PM

bende semih lise 2 de okuyorum ünyeliyim

maxo 01-30-2006 04:53 PM

herkese slmlar

Muhammed AKDAĞ. Ankara Üniv. Kimya Mühendisliği 4+1inci sınıf öğrencisiyim :) Vanlıyım...

๏๒รєรรเ๏ภ 02-04-2006 10:56 PM

Alıntı:

İlk Gönderen flywalker
hergun buradayız,birbirimizi nick isimlerinle tanıyoruz
ben açıksözlü olacagım ilk adım benden kanka'lar hadi bakalım devam sizden......!
adım hayri istanbulluyum 24 yaşında yüksekokul mezunuyum 2 senedir beko elektonikj a.ş. de çalışmaktayım uzmanlık alanım LCD ve PLAZMA TV'ler bu sistemlerin tester'lıgını yapmaktayım eger bunlarla ilgili bir sorununuz olursa çekinmeyin elimden geleni yaparım....!
ayrıca elektronik müzik ve dans,buda işin eglencesi.....!

hayri kanka sana anlatmim aramizda fazla 1 zaman yok :) bende altan arkadaslar istanbul b.düzündeyim :) askerden yeni geldim simdilik yatiyorum :)

CaKaLBoT 02-04-2006 11:56 PM

selamlar
ben serdar 25 yaşındayım giresunluyum. şuan trabzonda ktü de öğrenciyim..
tüm arkadaşlara içten samimi selamlarımı iletirim ...

ozge 02-05-2006 08:56 PM

ben özge mersinden lise 2.sınıftayım eşitağırlık bölümündeyim

bukalemune 02-07-2006 02:32 PM

Alıntı:

İlk Gönderen on7eylul
esra ben! ankaradan..

öss ye hazırlanıyorum, dersaneye gidiorum.
ders çalışmak dışında sanırım yaptığım pek bi şey yok. şu anda bile ara werdim kendime, size yazıyorum:)

esra istersen yardımcı olabilirim :)
ben matematik öğretmeniyim dersanede çalışıyorum..
özgecim sanada yardımcı olmak isterdim ama uzaktasın
ankaraya yolun düşerse artık
yaş 25 from ankara adım umut
askerden gelen arkadaş, psikolojin nasıl iyimi?
kendini toplayabildinmi nasıl geçti neler oldu anlat biraz yaw meraktan çatlatma?

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:40 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.