![]() |
birbirimizi tanıyalım.......!
hergun buradayız,birbirimizi nick isimlerinle tanıyoruz
ben açıksözlü olacagım ilk adım benden kanka'lar hadi bakalım devam sizden......! adım hayri istanbulluyum 24 yaşında yüksekokul mezunuyum 2 senedir beko elektonikj a.ş. de çalışmaktayım uzmanlık alanım LCD ve PLAZMA TV'ler bu sistemlerin tester'lıgını yapmaktayım eger bunlarla ilgili bir sorununuz olursa çekinmeyin elimden geleni yaparım....! ayrıca elektronik müzik ve dans,buda işin eglencesi.....! |
muhabbet açısından tanışmak önemli bir konu birbirimizi azda olsa tanımalıyız bu yüzden konuyu sabitliyorum ve herkesin cvp yazmasını beklyorum cvp yazacaklara şimdiden tşk ederim...
kendiimi tanıtayım adım salih giresunluyum :D |
ben ömer istanbulluym valla cakal.netin hastası oldumda denilebilir nete evden bağlanıyorum ama virüslerden nete fazla bağlanamıyorum
Allah şu YÖK'ün töbe töbe tıkadılar meslekte okuyanlarının önünü ney yapacam bilemiyom zati son senem |
kaldırılmıştır
|
bende semih lise 2 de okuyorum ünyeliyim
|
herkese slmlar
Muhammed AKDAĞ. Ankara Üniv. Kimya Mühendisliği 4+1inci sınıf öğrencisiyim :) Vanlıyım...
|
Alıntı:
|
selamlar
ben serdar 25 yaşındayım giresunluyum. şuan trabzonda ktü de öğrenciyim.. tüm arkadaşlara içten samimi selamlarımı iletirim ... |
ben özge mersinden lise 2.sınıftayım eşitağırlık bölümündeyim
|
Alıntı:
ben matematik öğretmeniyim dersanede çalışıyorum.. özgecim sanada yardımcı olmak isterdim ama uzaktasın ankaraya yolun düşerse artık yaş 25 from ankara adım umut *** askerden gelen arkadaş, psikolojin nasıl iyimi? kendini toplayabildinmi nasıl geçti neler oldu anlat biraz yaw meraktan çatlatma? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.