![]() |
Banu Alkan Murat Taşdemir Dialogları
Bu evde bazen öyle komik dialoglar oluoki..
http://www.haftasonu.com.tr/online/0...flex_0_0_0.jpg İŞTE BAZILARI: Murat Taşdemir: Çayı koyarken fazla yaklaşma çaydanlığa, göbek önde ya senin. Banu Alkan: Sen benim göbeğime kurban ol. M.T: Yaklaşma çaydanlığa yakarsın göbeği (gülüyor). B.A.: Sen kendi göbeğine bak. M.T.: İğrenç bir göbeğin var durma öyle. B.A.: Ben seni canım yavrum diye seviyorum yoksa sonsuza kadar küsüm seninle. M.T.: Sen var ya hayatta kilo veremezsin, baksana ananası bile iştahla yiyorsun. B.A.: Ama etimin sıkılığını sağlamak için her gün balık yiyeceğiz. B.A: Seni rüyamda gördüm. M.T: Zaten anca rüyanda görürsün. B.A.: Senin için ne yapabilirim. M.T.: Susarak başlayabilirsin. B.A.: Sustum bak. B.A.: Ben "Lady" okulunda okudum. M.T: O okulları bitirdin ama Fransızcan yok. B.A.: Zaten İngilizce eğitimi aldım. M.T.: Sen İngilizce bilmezsin. Salak mısın? B.A.: Et de duyalım. M.T.: Ölçüyü de veririm. B.A.: Ben 90-60-90'ım. M.T.: Başlarına bir de koyarsan iyi olur. [Bunu Bugün izledim altıma zçtım ] B.A.: Yeter artık!!! Aşk istiyorum Aaaşkkkkk!!! M.T.: (Sağl elini yumruk yapıp azına götürüyo..) PpppzzIırttt.. Al sana Aşkk! |
eywallah paylasim icin sağol.... 1 sabah erken kalkmıstım askerden geldikten sonra :) tesadüfen de bu sabah programları warya onlarda görmüştüm bunların dialoglarını altıma zıctım gülmek icin 1 e 1 :) ama ama bence bunların 2 si de 1 er SALAK :( 1 ine 15 bin dolar diğerine de 1o bin dolar veriyosunuz bu programa katılmaları için ve reyting artiyo fena değil :) bizim türk halkıda seyrediyo :)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.