![]() |
ÇÖllerde Bİr Kum Tanesİ Olayim PDT
ÇÖllerde Bİr Kum Tanesİ Olayim PDT
ÇÖllerde Bİr Kum Tanesİ Olayim Savrulayim Ordan Oraya Sorayim Senİ RÜzgarlara, Kumlara Salavat Getİreyİm AŞkinla Yana Yana Kumlar Rehberİm Olsun Allah Dİye Dİye Kaİnat,melekler Şahİdİm Olsun RÜzgarlar YoldaŞim Olsun,gÜl Kokunu Getİrsİn BÜtÜn Alem SarhoŞ Olsun Kokunla GÖzyaŞalrim Aksin KiraÇ Topraklara YeŞersİn,fİlİz Versİn,kÖk Salsin Asirlara Gafİl Kalbİmİ Nurlandirsin, Uyandirsin Gece GÜndÜz Demeden KoŞayim Sana Zamanda ÖzlemİŞ Senİ Ne Hizli Akip GeÇİyor Yildizlar GÖrÜndÜ Gece Olunca,aydinlatti Alemİ Sahabİlerİn Gİbİ Ashab-i GÜzİnİn Gİbİ Tesbİhİmİn Her Bİr Tanesİnde EsmaÜ’l HÜsnanin Bİr İncİsİ Herbİrİnde Sana Salavatlarim ,yakariŞlarim Dualarim,korkularim,Ümİtlerİm BaŞimi Kakdiripta Bakamam Cemalİne Nurundan KamaŞir GÖzlerİm,gÖremem AŞkindan SarhoŞ Olur Bedenİm,varamam Bu GÖzler Sana Bakmaya Layik DeĞİl,bakinca KÖr Olur Bu Eller Senİn Ellerİnİ Öpmeye Layik DeĞİl,uzaninca Kirilir Her Bİr Uzvum Edebİnden Utanir,unufak Olur Acİz Bİr Kulum ,beŞerİm Senden ,rabbİmden BaŞka Yok Kİmsem Kapina Geldİm,medet Efendİm…… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.