![]() |
Kabine hangi takımlı? 29 Ağustos 2007
Kabine hangi takımlı?
29 Ağustos 2007 Çarşamba 19:58 Yeni kabine hangi takımı tutuyor? Bakın kabinede hangi takım ağırlıkta... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi Fenerbahçeyi destekleyen Bakan Cemil Çiçek oldu. Kabinede ağırlığı Galatasaraylılar oluşturacak. Bazı bakanların destekledikleri takımlar: Başbakan: Recep Tayyip Erdoğan (Fenerbahçe) Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Cemil Çiçek (Fenerbahçe) Devlet Bakanı: Murat Başesgioğlu (Beşiktaş) Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci: Ali Babacan (Milli Takım) Adalet Bakanı: Mehmet Ali Şahin (Galatasaray) Milli Savunma Bakanı: Vecdi Gönül (Beşiktaş) İçişleri Bakanı: Beşir Atalay (Milli Takım) Maliye Bakanı: Kemal Unakıtan (Beşiktaş) Milli Eğitim Bakanı: Hüseyin Çelik (Galatasaray) Sağlık Bakanı: Recep Akdağ (Galatasaray) Ulaştırma Bakanı: Binali Yıldırım (Galatasaray) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Hilmi Güler (Beşiktaş) Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak (Trabzon) |
2 fenerli var
4 beşiktaş 4 galatasaray 2 milli takım 1 trabzon yine galatasaray zirvede:D bjk kardeş takım bişey olmaz:) |
milli takım var:D
ben bu konudan bişey anlamadım az daha kilit basıyodum ama okuyunca anladım tşkrler ama futbolda olması biras garip değilmi? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.