![]() |
Higuain&Bobo coşturacak
Kartal'ın gol timi Bobo-Higuain
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, Ankaraspor maçında forvette Bobo ile Higuain ikilisini görevlendireceği belirtildi. *** Higuain&Bobo coşturacak Teknik direktör Sağlam, Ankara maçında golcü yıldız Bobo'nun yanına Higuain'i koyacak. Hedef zaferle dönmek. Milli maç arasını sıkı bir çalışma temposuyla değerlendiren Beşiktaş'ta tüm gözler Ankaraspor maçına çevrildi. Siyah- beyazlılarda formsuz Nobre'nin yerine Bobo'nun yanında yeni golcü Higuain'in forma giyeceği öğrenildi. İstanbul Belediye ile yapılan hazırlık maçında etkili bir futbol oynayan Arjantinli yıldızın, cumartesi ilk 11'de sahada olması bekleniyor. NOBRE GEREKİRSE! Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan, ardından 20 bin dolar ceza kesilen ve affedilen Nobre'nin ise maç kadrosuna dahil edileceği ancak kenarda oturtulacağı dile getiriliyor. Teknik patron Sağlam'ın en güvendiği isim olan Bobo ile birlikte Higuain'i direkt sahaya sürmesi ve gerektiği takdirde Nobre'ye şans vermesi gündemde. ÖZVERİLİ OLUNACAK Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Higuain ve Nobre ile özel bir görüşme yaparak, "Benim için hanginizin sahada olduğu değil, hanginizin takıma daha çok katkı sağladığı önemli. Üç cephede birden savaşacağımız için herkese ihtiyacım olacak. Sizlerden saha içinde gereken özveriyi göstermenizi bekliyorum" dediği belirtildi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.