![]() |
İğrenç ötesi espiriler :D
:biggrin::biggrin::biggrin:
- Emel'in selamı var! - Hangi Emel?? - HTML ******* Sporcuydu dereceye girmek için çok çalıştı şimdi hasta, derece ona giriyor ******** 3 Japon sırayla uçaktan atlamış. Japonlar ölmüş, sıra ise kırılmış!.. ******* -Abi sakal bıraksam diyorum... -Tamam be güzelim, şu köşeye bırakıver ********* Yangın dolabını açarsan ne olur? Cevap:Yang kızar... (Çinli Yang'ın dolabı) ******* - "İyi günler, Aslı'yla görüşebilir miyim?" - "Aslı evde yok! Fotokopisi var!" ******* - "yeşil domatesi niye güneşe koyarlar?" - "kızarsın diye..." - "yoo... Niye kızayım ki..." ******* |
üf kardeş naptın ya.. :D
|
kanki evet bana biri bu espirikleri yapsa ilk işim kafa atmak olur iğğğeeennnnnnnçççççççç
buda benden çokk iğrençç bi espiriktir sakın denemeyin Cemin selamı var -hangi cem -sivilcem; |
kankalarım güzel bi grup çalişması olmuş ama daha fazla uzatmayalım site sakınleri rahatsız olmasın :) gordumde bu kadar iğrençlerini görmedim harikayız walla millet kesin bayılacak... :D o zaman bi tanede benden olsun
adamın birinin ewi yanmış duwarı duz solemiştim iğrençiz :) |
kardeş bu iğrenç espriler gerçekten benim bazen hoşuma gider sinirden gülerim ...
bi tanede ben ekleyeyim bilgisayarın remi bozulmuş ekrem gelmiş düzelmiş.... |
bence saçma
|
şaçma olduğun kadarda güzelsiniz ehehe espri yaptım kendi çapımda :)
|
Yok abi ne var daaaa !!! Belki adamın espiri anlayışı böle ise bence güzel kardeş hatta bir iki kişiyede yapacam ama cidden baq !
Sağlıcaklaaa |
ali seni sordu ''hangi ali'' sehirler arası otobüs terminali
|
eywallah
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.