![]() |
Kedine Gel
Bir gün çıkıp gelmeliydin;
Kendini bende bitirmemeliydin; Öldürmemeliydin! . . Bir sabah ben voltadayken, Koğuşun kapısı açılmalıydı . . Gardiyan beni ziyarete çağırmalıydı . . Maltalarda bir çocuk gibi şen olmalıydım, Seni anmalıydım, Senli hayal kurmalıydım . . Görüş yerine geldiğimde içim içime sığmamalıydı. Mahmur gözlerle sana bakmalıydım . . Nemlenmeliydi gözlerim, Kirpiklerim ıslanmalıydı, Sana "Hoş geldin" derken yutkunmalıydım . . Ellerimde saçlarına dokunamamanın hüznü, Yüreğimde gelişinin mutluluğu olmalıydı . . Gözlerim bayram etmeliydi, Sevdalı sözler düşmeliydi dillerimizden, Biraz içerden, Biraz dışardan konuşmalıydık . . . Ama en çok da bizden konuşmalıydık . . . Biliyorum bir saatlik görüş çabucak bitecekti, Birbirimize doymayacaktık Ağlayacaktık ayrılma faslında İkiz camları kırasımız tutacaktı.- Sonra hoş çakalımız da vedalaşma olmamalıydı, Ayrılığımız dönüşsüz gidiş kokmamalıydı. Hep kavuşma ümidimiz olmalıydı . . Ayrılık bizi öylesine okkalı tokatlamamalıydı . . . Bir gün çıkıp gelmeliydin; Kendini bende bitirmemeliydin, Öldürmemeliydin! . . . |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.