![]() |
Büyük Gerginliklere Neden Olan Olay Karikatür...
Arkadaslar İşte Bu O Malum Olay Karikatür Ancak Sansürlenmiş Hali Bunu Bulabildim...
http://www.internethaber.com/mays/im...aber/47843.jpg |
kanki ya böle bi konuyu açtıgın için sağolll bu konuyu tartışmak gerekkk
|
Şerefsiz Köpekler Allah Bin Belalarını Versinler.
|
Bakınız beyler,Avrupada,daha doğrusu artık bunların hepsi ortak oldular ve dolayısıyla Avrupa tabiri yerine aslında buraya kısaca AB demek lazım,çünkü
bu şerefsizler artık Avrupa ruhunda bile değiller ve bambaşka bir topluluk oldular????????????? -Bunların bazıları "taşeron" ülkelerdir ve arkalarında topluluğun siyasi ve ekonomik gücüde olunca son yıllarda bazı ülkeler bu konuda bayağı ileri çıktılar??? -Bu ülkeler en başta;Belçika/Hollanda/Lüksemburg/Danimarka/Norveç İsveç/Avusturya,bütün musibetlik bunlardan geliyor -Ancak iki ülke en tehlikelisidir; Belçika ve Danimarka,bunların arkasındanda diğer yukarıda yazdıklarım gelir!! -Aslında bütün işler danışıklı dövüştür,bazı işlerde patron Almanya dır bazılarında Fransa dır,diğer ülkeler pek bir şey yapmazlar,çünkü onlara pek sıra gelmez?? -Danimarka zaten Norveç ve İsveç ile taa uzun yıllardır,özellikle İslam dünyasına hiç toleranslı olamamış ve hatta sürekli bir şeyleri kaşımışlardır!!!! -Bu devletler hesapta çok "demokratik" olduklarından dolayı birbirlerinin işlerine ve bazı işlere müdahele etmezler!!!!!!!!!halbuki en büyük insani ayıplarda bu şerefsizlerden çıkar,ama sonra kalkar başkalarını eleştirirler!! -Ayrıca bu arada kimse unutmasınki bu Danimarka ve Belçika,Türkiye içinde son derece tehlikeli ülkelerdir,sürekli bu şerefsizler bizimle uğraşırlar,ulan bizimle ne alıp veremediğiniz vardır diyerek tarihe baktığımızda,bunlarla hiç bir temasımızda yok ama bunlarda en başta Danimarka-Norveç-İsveç-Belçika da müthiş bir TÜRK ve TÜRKİYE düşmanlığı vardır????????? Ülkemizden kaçan başta PKK ve diğer uç devlet millet düşmanı hainleri hep bunlar desteklemiş ve bunuda pervasızca yapmışlardır ama maalesef adam gibi güçlü bir hükümet yapımız ve çaplı/cesaretli hükümetlerimiz olamadığı içinde bütün bu şerefsizlerin yaptıklarını bu asil millet sineye çekmek zorunda kalmıştır,böyle oluncada Belçika gibi hap misali bir ülkeden Fehriye Erdalı bile geri alamazsınız hatta bizimle alay edecek kadarda komik kararlar alırlar -Tekrar bu menfur olaya dönersek,buda dediğim gibi birilerinin tetiğe basması olayıdır,niye bugüne kadar olmadıda bugün olmaktadır????????? Niye şerefsizler hala Basın Özgürlüğü diyerek Danimarkaya arka çıkan tavırlar sergiliyorlar?????? ----------- Bir sürü sualler sorulabilir dolayısıyla ben bunların bilinçli ve planlı olduğuna adım gibi eminim ve bu iş taa USA ya kadarda uzanır.... Aradan epeyi günler geçtiği halde AB den sağlıklı açıklamalar gelemiyor neden???????belliki bir şeyler yapılmak isteniyor ve birilerini tuzağa düşürmek istiyorlar,herkes uyanık olsun Selamlar |
konuyu acan ObSeSSiOn tesekkür albani de cok saglam cewap wermiş ... kesinlikle katılıyorum ......
|
kadrdeş yayınlanmayın senden ricam resmi kaldır ordan kardes SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİ O HALDE GÖRMİYELİM
|
Evet hemen bir not;lütfen kimse gaza filan gelmesin,herkes zaten olayı şekillendirmiş dolayısıyla kimseye biz bir şeyler ispatlamak yada göstermek mecburiyetimiz de yoktur.
Allah belalarını versin bunların Selamlar |
kardeş bencede resmi kaldırsaniyi olur hiç hoş bişey değil ve buarada cnn televizyonu karikatürleri yayınlamak için halk arasında oylama yapıyor sayfa adresini ve yapılması gerekenleri bu forumda verdim yayınlanmaması için sizinde desteğinizi bekliyorum....
|
Yaa arkadaşlar zaten yayınlayan siteleri Hack yediremiyorum Sinirimden Köpürüyorum ..... Bu adilerin yaptıkları yanlarına kalmayacak bunu ii biliyorum kesin bi olay olacak onlara karşı bakında görün !
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.