![]() |
Admin olmak istiyormuş sende istiyorsan gel hehe:))))
Admin olmak istiyormuş sende istiyosan gel hehe:))))
< misket > slm admin olmak için geldim kime başvuracam? < Mustafa > nereye vuracan başını anlamadım < misket > hayır öyle deel < Mustafa > nasıl peki < misket > ya admin alınıyormu onu söyle yada kiminle görüşcem < Mustafa > bilmem bi sor < misket > kime soruyum kim görevli < Mustafa > bilmiyomki ben senelerdir burdayım bende bulamadım < misket > neyi bulamadın < Mustafa > görevliyi < misket > admin yokmu burda < Mustafa > eskiden varmış ama şimdi teknoloji ilerledi artık admin diye birşey yok < misket > ne var peki < Mustafa > ben varım sen varsın < misket > gerisi botmu < Mustafa > yoo normal < misket > ozaman kim koruyo burayı < Mustafa > Kimden koruycak < misket > saldiricilardan < Mustafa > Bilmiyom onlar epeydir uğramıyo buraya < misket > abi git işine ya:D < Mustafa > işsizlik var ülkemizde bulsam gidecem < misket > sen nerelisin < Mustafa > buralıyım < misket > Allah'tan ben buralı deilem yoksa kafayı yerdim < Mustafa > hala admin olmak istiyonmu :D |
süpermiş bu ya..
|
deli eder adamı bu yha...
|
süperdi good saol..
|
Evet bende beğendim teşekkürler
|
:D :D :D çok güzel :D
|
:D:D:D:D:D hahhaha :D:D:D
|
:D:D
güzelmiş :D:D |
zuhahahaaaaaaaaaaa
|
süper bişey saol
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.