![]() |
uğur arslan yazmış... böyle de nefret duyulurmu!!!
Beni Yıktığın İçin
Bir bulut sarsın evinin damını Azrail beklesin almak için canını Ben değil aşkım emsin kanını Damarların kurusun beni yıktığın için Giydiğin en güzel elbise kefenin olsun Yılanların olduğu yerde mezarın olsun Mezar taşında veremli yazılı olsun Okuyanın olmasın beni yıktığın için. Sırat köprüsü vardır inşaallah geçemezsin... Melekler soru sorar inşaallah bilemezsin... Şayet girersen o cehennem denilen yere.. Çıkışın olmasın beni unuttuğun için... Uğur Arslan http://www.bedirhangokce.com dan alıntıdır. |
vaybe şair sevgi değil saki kin beslemiş içinde
|
eline sağlık
|
bu nasıl bi nefrettir ya noluyor vayyyyy be
|
adam resmen agzından nefret kusmuş.....!
|
vaybe ben bu aşkın ızdarıbını olmuş resmen yenge fena boynuz takmış yoksa bu kadar nefret olmaz
|
Aminnnnn.........
Harbyy yazmı$ adamm yaa..!.. |
waawwwww mynak bi şiirr
|
aşk yarası sahibinde saklıdır;
kendinden başkası şiddetini bilemez... gösteriyorki Şair'in iç yangınları haylice fazlaymış. ama bu şiir sıradan sevilen birine asla yazılamaz, yani o kadar özelmiş... izleyen varsa "acı hayat" taki mehmeti terkeden kıza (nermin'e) hediye edilebilir... |
bu ne nefrettir böle..bu sekilde bir ask olamaz bana göre..aşk ne olursa olsun karsı tarafın iyiligini istemektir..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.