www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   Türkiyue Komunist Partisi (https://www.cakal.net/showthread.php?t=9598)

GeCeLeR 02-08-2006 06:59 AM

Türkiyue Komunist Partisi

http://www.ip.org.tr

Kuruluş tarihi : 02.03.1992

Genel Başkan : DOĞU PERİNÇEK

Mithatpaşa Cad. No: 10/13 Kızılay/ANKARA TEL: 435 25 07

İşçi Partisi hakında görüşleriniz,eleştirileriniz ve şikayetlerinizi kısacası herşeyi burada paylaşabilirsiniz.

scarface 02-08-2006 09:27 AM

Yorumsuz
http://img126.imagevenue.com/loc200/...c_perincek.JPG

amfibik 02-08-2006 01:58 PM

ya kımsenin görüşü yokmu birileri bişeyleri belirtsin şurda ya ben solcuyum demek bu kadar zormu arkadaşlar

GeCeLeR 02-09-2006 06:21 AM

Alıntı:

İlk Gönderen scarface

yoruma gerek var mı ?

amfibik 02-09-2006 11:50 AM

kesinlikle gerek var bu senin düşüncen yorum yok benim düüşüncelerim çok var
ben 1 mayısta samsundan ankaraya yuruyosam eylem var die ve tek başima deil binlerce yoldaşimla ki burrda bi yanliş anlama olması ben bunu şuanda burda reklam olsun die solemiyom ben bu yuruyuşu son 4 yıldan beri yapıyorum.. isterdimki DENİZ abimle YUSUF abimle yürümek isterdimm benmde yorumumun bi kısmı ama çok küçük bi kısmı bu yane dewenin yanında karınca bile kalmaz GeCeLeR boyle bi yorum yapmanızada gerçekten kırıldım arkadaşim ama eywalla yinede...

the_slow_and_cool 02-11-2006 06:10 PM

yaw bırakın beyler bunnarı solcuyum demek zor değil ama bence bir süre daha sol partiler beklicek

GeCeLeR 02-11-2006 09:33 PM

Alıntı:

İlk Gönderen tunada
ben 1 mayısta samsundan ankaraya yuruyosam eylem var die ve tek başima deil binlerce yoldaşimla ki burrda bi yanliş anlama olması ben bunu şuanda burda reklam olsun die solemiyom ben bu yuruyuşu son 4 yıldan beri yapıyorum.. isterdimki DENİZ abimle YUSUF abimle yürümek isterdimm benmde yorumumun bi kısmı ama çok küçük bi kısmı bu yane dewenin yanında karınca bile kalmaz GeCeLeR boyle bi yorum yapmanızada gerçekten kırıldım arkadaşim ama eywalla yinede...

siyaset kimisini zengin kimisini çenebaz yapar
seni cenebaz etmiş ...
birileride senin üstünden zengin olur işte
Saygılar

GeCeLeR

Tathar Elanessé 02-12-2006 04:51 AM

Alıntı:

İlk Gönderen tunada

arkadaşım bu konuya cevab yazmak için tereddüt ettim çünkü seni kırmak istemedim insanların idealleri ve umutları olması çok önemlidir bunlar insanı hayata baglar yaşama sevinci verir ama hayal kırıklıgı ve umutsuzlukta senin yolunda kaçınılmazdır....! umarım senin hayallerinin söndüğünü bir gün görmezsin ben yıllar önce gördüm ve benim için çok acı oldu ama insanlar yaşamadan bunları anlayamıyor....!
sana tavsiyem kendine daha gerçek bir AMAÇ bulman ama şunuda biliyorum yazdıklarımın senin için bir anlamı yok söylediklerimini anlayabilmen için görmen gerekiyor.....!
POLİTİKA GÜÇTÜR.....!
GÜÇ=PARA
ASLINDA DURUM BUKADAR BASİT.....!

SAYGILAR
FLYWALKER

scarface 02-12-2006 02:40 PM

Alıntı:

İlk Gönderen tunada

Yorum yapamama özürlü değiliz. Ancak önemli olan çok laf değil, anlatılmak istenenlerdir. Bazen bir resim dahi sayfalarca yazılanlardan daha çok şeyler anlatabilir. Ki; bende o yolu seçtim.
Ayrıca adalet/hak isteğinden yola çıkıp solcu olanlara karşı saygım sonsuz. Yeter ki; bölücülük faaliyetlerine girişmesinler ya da farkında olmadan dahi olsa alet olmasınlar...
Bence yapılması gereken Atatürk gibi realitelerle uğraşmaktır. Atatürk tekliflere rağmen ne komünizmi ne de faşizmi uygulamaya kalkışmıştır. O modernite projesini Türkiye'ye uygulamaya çalışan bir lider idi. Ve de dediği gibi az zamanda çok ve büyük işler başardı...
Yoksa sınıfların ve devletin oplmadığı bir yönetim biçimi olan komünizmi savunmak maalesef bir ütopyadır. Komünist sistem dünyada hiçbir yerde uygulanamamıştır (S.S.C.B, Küba vs. dahil).
Ancak bu kapitalizmi savunduğum anlamına da gelmez (ki günümüz enternasyonel/neo-liberal kapitalizm anlayışını hiç savunamam; bu sistem sadece büyük şirketleri kollayan bir sistemdir).
Son olarak diyeceğim ideallerin yanında bir de gerçekler vardır. Bir de tanımadığınız/bilmediğiniz adamların peşinden koşmayın....

GeCeLeR 02-12-2006 11:24 PM

Alıntı:

İlk Gönderen scarface
Yorum yapamama özürlü değiliz. Ancak önemli olan çok laf değil, anlatılmak istenenlerdir. Bazen bir resim dahi sayfalarca yazılanlardan daha çok şeyler anlatabilir. Ki; bende o yolu seçtim.
Ayrıca adalet/hak isteğinden yola çıkıp solcu olanlara karşı saygım sonsuz. Yeter ki; bölücülük faaliyetlerine girişmesinler ya da farkında olmadan dahi olsa alet olmasınlar...
Bence yapılması gereken Atatürk gibi realitelerle uğraşmaktır. Atatürk tekliflere rağmen ne komünizmi ne de faşizmi uygulamaya kalkışmıştır. O modernite projesini Türkiye'ye uygulamaya çalışan bir lider idi. Ve de dediği gibi az zamanda çok ve büyük işler başardı...
Yoksa sınıfların ve devletin oplmadığı bir yönetim biçimi olan komünizmi savunmak maalesef bir ütopyadır. Komünist sistem dünyada hiçbir yerde uygulanamamıştır (S.S.C.B, Küba vs. dahil).
Ancak bu kapitalizmi savunduğum anlamına da gelmez (ki günümüz enternasyonel/neo-liberal kapitalizm anlayışını hiç savunamam; bu sistem sadece büyük şirketleri kollayan bir sistemdir).
Son olarak diyeceğim ideallerin yanında bir de gerçekler vardır. Bir de tanımadığınız/bilmediğiniz adamların peşinden koşmayın....

takdire şayan yorumuna hayran...
bilgi birikimine kurban...

özelden konuşalım ;)

Saygılar
GeCeLeR

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:33 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.