![]() |
Ufuktaki Renk 2
Malum ve zaruri yolculuğuma çıkarken
Yüzündeki acı ifaden Yanındayken yaşadığın duygular Beni sana mahkum etti bu mahkumiyet Kısa olan zaruri yolculuğu yıllara hatta asırlara dönüştürüyor Senin yüzünden yaşadığım anının ve mekanının güzel yönlerini göremiyorum En kötü ve felaket dolu anlarda bile yüzüm gülerken Senin yüzünden gülümsemeyi unuttum Bir tek hatırımda olan sensin… Uğuruna canımı vermeye yemin ettiklerimin verdiği huzuru bir tek sen kenara itiyorsun Ve bu itişin bedenimi ruhumu mahvediyor. Seni yaseminin renklerine Baharın huzur verici doğayı yenileyişine Sevginin sessizliğine Elifin ilk harf oluşuna Gülümseyen gülün kokusuna … Sakladığım aşkın iksirinde Yaşatmak istemiyorum seni beni kırdığın için!.. Aşk tek kişiliktir diyen yazarın Dediğini yapıp sana olan aşkımı tek kişilik yaşamak istiyorum Ama askerliğin verdiği amansızlık buna engel Buna cesaretim yok burada Denize seni atmaya korkuyorum Nöbetlerde taşıdığım mermilerden korktuğum gibi Şeytana uymaktan korktuğum gibi Seni unutmaktan da korkuyorum… Bütün korkularıma rağmen Seni ölürcesine seviyorum Bu sevgiye layık olup olmadığını düşünmeme rağmen Her şeye rağmen ve inadına Seni seviyorum Sabahları doğan güneşin ufukta yarattığı renk cümbüşüyle Seni seviyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.