![]() |
Msn de kızlara söylenebilcek güzel sözler (iki aşık için geçerli) :D
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin...
|
Sabah seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden ama düşündüğümden de erken döndü.Ne oldu dedim?Bir melek asla başka bir meleği izleyemez dedi
|
Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz. Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için
|
Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki
|
Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin.
|
Eğer ******* seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı...
|
Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.
|
AŞk:gÜlÜ Dİkenİyle AvuÇlamaya Benzer. Ellerİn Kan İÇİnde Kalir Ama Dİkenlerİn Hesabini GÜlden Soramazsin...
|
Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. hepsi göklerdeydi parlıyordu. ama ben seni güneşi seçtim. bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim...
|
Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı bütün ormanları, bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.