![]() |
Güzel Sözler ..|SEVGİ|
Bütün sevgi sözlerini okudum fakat bulamadım benim sana olan sevgimi anlatabilecek bir sevgi sözü.
|
Küçüktüm adam olmadı dediler,adam oldum sevmedi dediler, sevdim ugruna ölmedi dediler, öldüm işte iş işten geçti dediler...
|
Sayın Abonemiz: Size bir şikayet mesajı var. Mahkemeye verilmişsiniz. Suçunuz; kendinizini çok fazla özletmek. Cezanız; Bir ömür boyu sevilmek. Karara var mı itirazınız ...
|
Gözümün bebeğisin, bedenim yüreğimsin. Sevmeler emek iste, sen benim EMEĞİMSİN!!!
|
Sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Şimdi hangi yoldan geçersen geç, seni sevdiğimi okuyacaksın
|
Kul ölmüş ateş yanarmı buz olmuş su akarmı bu gözler seni gördü başkasına bakar mı?
|
Güzellik sözde ise sözün en güzeli sende. Güzellik yüzde ise yüzün en güzeli sende, ama bana göre güzellik kalpte kalbin de en güzeli sende.
|
Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle dinlensin bırak bu gönlüm varlığınla renklensin sen benim gönlümde yaşadıkca özelsin.
|
İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar diğeri kovalarsa; aşk olur. İkisi sever de lakin kavuşmassa; efsane olur.
|
Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.