![]() |
Şu AN Karşında Hangi Ünlü Olsun İsterdin?:))
Şuan Hangi Ünlüyü Görmek İsterdin?
Ben Kenan İmirzalıoğlu diycem..Deli yürekle bağladı bizi ne yapalım:))Şimdi her dizisini izler oldum..Ne yapsa yakıştırıyorum valla!!Oyunculukta yürür gider!! GELELİM BAYANLAR:)) Angelina Jolie'yi Tek geçerim millet!! BRAD PİTH'LE ÇOCUKLARINI MERAK EDİYORUM NASIL BİR ŞEY OLUCAK:) |
ben şuan erkek olarak okan bayülgen diyorum biraz patavatsız ama akıllı adam...bayan olarakta pınar altuğ gülmesini biliyor çünkü...
|
ooo okadar cok varkı yaz yaz bıtmezz:biggrin:
erkeklerden baslıyımm orlando bloom adam policetee,rasmus grupuyelerınden akı markuss-laurı-paulya bırsuru varda aklıma gelmıyo bayanlardanda black eyed pears dakı kısı bıde amy lee:biggrin: |
Erkekleri Bosverelim.... :))) Kadınlar :Amy Lee , Angelina Jolie , Carmen Electra , Alyssa Milano V.s.V.s. Aslında Daha cok :)
|
Leonardo Di CapriO ile bi muhabbet etmek isterdim şahsen...
Kate Wınslet ilede muhabbet etmek isterdim... :D ve ............isterdim |
KEREMCEMM, Gitarcı, Haluk lewent..... Bayanlardan Naz Elmas, İrem Yağcı(Hayalet sewgilimmmi söyleyen kızz..)
:) |
Alıntı:
Gitarcıyı görme görülcek pek 1 tarafı yok ben sıkıldım :) |
erkeklerden sylvester stallone,arnold schwarzenegger,steven seagal. bayanlardan caterina zeta cones,eva herzigova,halle berry.
|
RONALDİNHO tabiikide onu çalım delisi yapardım :D
|
söylemeye gerek varmı tabiki :
pascaaaaaaaaaaaaaal noumaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.