www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Bakirelik ve Bakirlik Sizce ne kadar önemli??? (https://www.cakal.net/showthread.php?t=9796)

KaRaYeL 02-10-2006 02:24 PM

Bakirelik ve Bakirlik Sizce ne kadar önemli???

Arkadaşlar, özellikle magazin dünyasından bir mankenin (ki bu kişi şebnem schaffer) bakirelik söylemlerinden sonra internetteki bütün tartışma ortamlarında bu bakirelik tartışılmaya başlandı.Sizce Bakirelik ve Bakirlik ne derecede önemli...görüşlerinizi bekliyorum...

KaRaYeL

bluekeys™ 02-10-2006 04:25 PM

tabular yıkıldı deniyor ama gerçeğe bakarsan kimsenin tabusu falan yıkılmış değil ilk başlarda herşey sorun değil gibi dururken ileride sorun oluyor hiç bir erkek bence kendisinden önce bakireliğini kaybetmiş kaç kişi ile birlikte olduğunu bilemediği biriyle evlenmek istemez aksini düşünen varsa buyursun tartışalım güzel bi konu...paylaşım için saol..

bukalemune 02-12-2006 04:14 AM

20 yaşlarında benim için de çok önemliydi gerçekten bakirelik
belki biraz tutucu çekingen açılmamış olduğumdandır fakat birisini gerçekten sevince sevginin üzerinde bir değer olmadığını anlıyorsun, diğer ürettiğimiz ve inandığımız saygı duyduğumuz tüm değer(?)ler sanal değerlerdir ve gerçek değillerdir, sadece medeniyetin kendini yaşatması için inanılması gereken değerlerdir.
bakirelik bir hiçtir.. cinsel özgürlüğümüzü yaşama sevincimizi baltalayan faşist bir inanıştır
gerçek sevgilere ulaşabilmek adına özgür olabilme cesareti dileklerimle !!!!

tolgahanates 02-13-2006 12:36 AM

valla ne desem bilmiyorum....

darkdream 02-13-2006 12:49 AM

konu başlığına dikkat çekmek istiyorum; bakirelik ve BAKİRLİK ne kadar önemli?????

KaRaYeL 02-13-2006 12:51 AM

Alıntı:

İlk Gönderen darkdream
konu başlığına dikkat çekmek istiyorum; bakirelik ve BAKİRLİK ne kadar önemli?????

Ewet biz de sizden görüşlerinizi bekliyoruz...

๏๒รєรรเ๏ภ 02-20-2006 05:42 PM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys
tabular yıkıldı deniyor ama gerçeğe bakarsan kimsenin tabusu falan yıkılmış değil ilk başlarda herşey sorun değil gibi dururken ileride sorun oluyor hiç bir erkek bence kendisinden önce bakireliğini kaybetmiş kaç kişi ile birlikte olduğunu bilemediği biriyle evlenmek istemez aksini düşünen varsa buyursun tartışalım güzel bi konu...paylaşım için saol..

Dediğin gibi kanka genel görüş bu ama kişiden kişiye de bu görüş değişir...

Karizmatix 02-21-2006 05:10 AM

arkadaşlar bakirelik bir erkeğin aradığı bir özelliktir ama bakirelik beyindede olmalı erkekler için çünkü siz nasılsanız eşinizin de öyle olacağını unutmamak lazım

Tathar Elanessé 02-27-2006 02:57 AM

Alıntı:

İlk Gönderen bukalemune
belki biraz tutucu çekingen açılmamış olduğumdandır fakat birisini gerçekten sevince sevginin üzerinde bir değer olmadığını anlıyorsun, diğer ürettiğimiz ve inandığımız saygı duyduğumuz tüm değer(?)ler sanal değerlerdir ve gerçek değillerdir, sadece medeniyetin kendini yaşatması için inanılması gereken değerlerdir.
bakirelik bir hiçtir.. cinsel özgürlüğümüzü yaşama sevincimizi baltalayan faşist bir inanıştır

ben arkadaşıma katılıyorum,bence bakirelik arayan bir kişinin(erkegin) kendisininde bakir olması gerekir......!
eger durum zıttıysa bence kabalık ve saçmalıktır........!

TiKkY_BoY 02-27-2006 03:05 AM

Alıntı:

İlk Gönderen bukalemune

katılıom kaka kelime kelimesine

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:44 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.