![]() |
Bakirelik ve Bakirlik Sizce ne kadar önemli???
Arkadaşlar, özellikle magazin dünyasından bir mankenin (ki bu kişi şebnem schaffer) bakirelik söylemlerinden sonra internetteki bütün tartışma ortamlarında bu bakirelik tartışılmaya başlandı.Sizce Bakirelik ve Bakirlik ne derecede önemli...görüşlerinizi bekliyorum...
KaRaYeL |
tabular yıkıldı deniyor ama gerçeğe bakarsan kimsenin tabusu falan yıkılmış değil ilk başlarda herşey sorun değil gibi dururken ileride sorun oluyor hiç bir erkek bence kendisinden önce bakireliğini kaybetmiş kaç kişi ile birlikte olduğunu bilemediği biriyle evlenmek istemez aksini düşünen varsa buyursun tartışalım güzel bi konu...paylaşım için saol..
|
20 yaşlarında benim için de çok önemliydi gerçekten bakirelik
belki biraz tutucu çekingen açılmamış olduğumdandır fakat birisini gerçekten sevince sevginin üzerinde bir değer olmadığını anlıyorsun, diğer ürettiğimiz ve inandığımız saygı duyduğumuz tüm değer(?)ler sanal değerlerdir ve gerçek değillerdir, sadece medeniyetin kendini yaşatması için inanılması gereken değerlerdir. bakirelik bir hiçtir.. cinsel özgürlüğümüzü yaşama sevincimizi baltalayan faşist bir inanıştır gerçek sevgilere ulaşabilmek adına özgür olabilme cesareti dileklerimle !!!! |
valla ne desem bilmiyorum....
|
konu başlığına dikkat çekmek istiyorum; bakirelik ve BAKİRLİK ne kadar önemli?????
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bakirelik bir erkeğin aradığı bir özelliktir ama bakirelik beyindede olmalı erkekler için çünkü siz nasılsanız eşinizin de öyle olacağını unutmamak lazım
|
Alıntı:
eger durum zıttıysa bence kabalık ve saçmalıktır........! |
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.