![]() |
deli'nin gerdek gecesi....!
Bir mahallede genç bir deli varmis. Bütün gün mahalledeki camlari
>>>>kirarmis. Mahalleli bikmis, deliyi timarhaneye kapattirmis. Deli >>>> >>>> >>>> >>>>uzun bir süre tedavi gördükten sonra bashekimin karsisina çikmis; >>>> >>>> >>>> >>>>DELI :" Ben artik akillandim, beni taburcu et." >>>> >>>> >>>> >>>>DOKTOR : "Peki burdan çikinca ne yapacan, anlat bakalim." >>>> >>>> >>>> >>>>DELI : "Kendime güzel bir is bulucagim ve çalisip para kazanacagim." >>>> >>>> >>>> >>>>DOKTOR :" Afferin sana. Kazandigin parayla ne yapacaksin?" >>>> >>>> >>>> >>>>DELI :" Mahallenin bütün camlarini kircam, ama kazandigim parayla >>>>milletin >>>>camlarini ödeyecegim." >>>> >>>> >>>> >>>>Doktor bagirmis çagirmis, deliyi tekrar odasina kapatmis. Aradan 6 ay >>>>geçmis deli tekrar bashekimin karsisina geçip; >>>> >>>> >>>> >>>>DELI :" Ben bu sefer gerçekten akillandim, beni birak ." >>>> >>>> >>>> >>>>DOKTOR : "Anlat o zaman çikinca neler yapacagini DELI ==Kendime çok para >>>>kazanacagim bir is bulacagim." >>>> >>>> >>>> >>>>DOKTOR : "Güzellllllll, sonra?" >>>> >>>> >>>> >>>>DELI :" Para biriktirmeye baslayacagim ", DOKTOR : "Affeerriiin sonra?" >>>> >>>> >>>> >>>>DELI :" Kendime güzel bir kiz bulacagim ve evlenecegim." >>>> >>>> >>>> >>>>DOKTOR : "Yaaaa, güzel, sonra ?" >>>> >>>> >>>> >>>>DELI :" Karimla gerdege girecegim." >>>> >>>> >>>> >>>>DOKTOR : "Anlat bakalim, nasil yapacaksin bunu." >>>> >>>> >>>> >>>>DELI : "Dügün sonrasi eve gidip yatak odasina geçeçegim. Karimin >>>>duvagini >>>>çikaracagim ve alnindan öpüp yüz görümlügünü takacagim. Sonra atesli >>>>atesli karimi öpüp sevismeye baslayacagim. Hiç acele etmeden önce >>>>karimin >>>>gelinligini çikaracagim. Sevismeye devam edecegim.. Sonra gene acele >>>>etmeden sutyenini çikaracagim. Karimin gögüslerini oksayip öpecegim." >>>> >>>> >>>> >>>>DOKTOR :" Eeeeee, sonra sonra ?" >>>> >>>> >>>> >>>>DELI : "Sira geldi kilotuna. Kilotunu da hiç acele etmeden öpe öpe >>>>agzimla >>>>çikaracagim. " DOKTOR : " Ooooh. Affferrrrinnnn. Anlat anlat hadi " DELI >>>>: >>>>" Simdi geldim isin en zevkli yanina " DOKTOR : " Ooooof ne güzel! Hadi >>>>anlat anlat!!!" >>>> >>>> >>>> >>>>DELI :" Karimin külotunun lastigini söküp sapan yapacagim ve bütün >>>>mahallenin camlarini kiracagim ......" |
:)) üff ne cam takıntısı warmıs adamda sağol kanka
|
muhahah cok komık saoll flywalker bu arda bu nıkınde cok karızma yanı ...
|
saol kanka
|
zuhahahahah manyaakkkkk
|
eywallah kanka
|
adam takmış kafayaı kıracak camları başka yolu yok
|
eywallah kanka
|
çok güseeeelll saol valla kankka
|
emeğine sağlık güzel
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.