![]() |
Biterken Her Şey
Biterken Her Şey
sessiz sessiz biterken herşey sen uzakları seçersin yalnızlğın anlarında ölümü kendine bir dost gibi hissedersin kapanmaz açılan aşk yarası gönlümde tarifsiz sancısı silerken seni içimden yerleşir acıların nefesime ve biterken herşey yaşananlar unutulmaz bir hatıra olarak kalır buna istinaden aşk dediğin laftır. . . |
Kalbimde Dersin
Son gün bu mekânda, musalla taşına konulurum Beyazlar kefenim olur, bir tabutta yer bulurum Kılarlar cenaze namazımı, dualarla yolcu olurum Sonra alırlar senden, kara toprakta son bulurum. Sevgin alabildiğine, öyle büyük ki gönlümde Ölüm bile korkutamaz asla, ölsem sevginle Ebedi içinde yaşat beni, dünyadan silinsem de Ve sürdüreyim varlığımı, o kahverengi gözlerinde. Unutma, bol bol sevgini serp mezarıma, sula Açsınlar, aşkımın çiçekleri bir bir sonsuzluğa Sonra da, bir gün beni bir soran olursa sana Yaşatıyorum O ölmedi, kalbimde dersin onlara. Belki, başka bir dünyaya göç etmiş olsa da yüreğim Hasretim sana, hiç bir an çürümez ki bedenim Ayrılık ne kadar acı da olsa, koparamaz bizi sevdiğim Söyle, sensiz Cennet'te dahi rahat edebilir miyim? |
saolasın süperdi..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.