![]() |
Chicago Bulls Revire Döndü
Chicago Bulls dün gece United Center’da konuk ettiği Milwaukee Bucks’ı 97-81’lik skorla yenerken Ben Wallace, Joakim Noah ve Tyrus Thomas’ı sakatlıkları nedeniyle kaybetti.
Bulls’da sol ayak bileğinden sakatlanan Ben Wallace mücadelenin ikinci periyodunda, sağ ayağından sakatlanan Tyrus Thomas üçüncü periyotta, sağ ayak bileğinden sakatlanan çaylak oyuncu Joakim Noah ise final periyodunda maçı terk etmek zorunda kaldı. Yaşanan sakatlıklara rağmen Chicago Bulls sahadan farklı galip ayrılırken, guard Kirk Hinrich 20 sayı, 7 asist, Luol Deng 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist, benchden gelen Joe Smith 12 sayı, 4 ribaund, Ben Gordon 11 sayı, 6 ribaund, 5 asist, benchden gelen Chris Duhon ise 10 sayı ile mücadeleyi tamamladı. 19 dakika süre alan Ben Wallace 8 sayı, 3 ribaund, 20 dakika süre alan Tyrus Thomas 6 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 blok, benchden gelen ve 12 dakika süre alan Joakim Noah ise 4 sayı, 3 ribaund, 1 asist ve 1 top çalma ile maçı tamamladı. Milwaukee Bucks cephesinde Charlie Villanueva’nın 19 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve 2 blokluk performansı yeterli olmazken, Charlie Bell ve Desmond Mason 11’er, Dan Gadzuric 10, benchden gelen Royal Ivey ise 8 sayı ile oynadı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.