![]() |
YaNLıZLıĞıN AcıSı...
http://img91.imageshack.us/img91/721...2ym7qh1kw7.gif Yalnızlığın en kuytu köşelerini bilirim ben Terkedilmişliğin verdiği ızdırabı Herkesin küsmüşcesine veremediği teselliyi bilirim ben Bir tatlı tebessümü esirgeyen üşüten titreten rüzgarı bilirim Tanıdığın tüm dostlarının, Zor zamanındaki yabancılığını bilirim ben En kalabalık ortamlardaki Tek kalmışlığın ezikliğini bilirim ben Hani tutunacak bir dal arasında Tutunduğunda elinde kırılıverdiğini hissedersin ya bir an Hayallerinin kırıldığı yalnız kaldığın andır o zaman Yalnızlığın en karanlık *******inde sabahladığımı bilirim ben Bir umut ışığının güneşinin doğacak vakitlerini beklemeyi Bir anda doğan güneşinin, Fırtınalı bir yağmura dönüşüvermesini bilirim ben Güldüğüm zamanlar gözlerime Yalnızlık yağmurlarının yağmasınıda bilirim Yaşadığım aşklarda ayrılık korkusundan kurtulamaz yüreğim Sanki konuşmaya ilk başladığım zamanlarda Yalnızlık kelimesini öğretmişler ilk önce bana Sanki doğduğumda ezan yerine Yalnızlık şarkıları okumuşlar kulağıma Bir bilen varsa söylesin bana dostlar Başka bir yürekte yaşamayacak mı benim sevgim yüreğim İsyan etmiyorum Allah’ım bu mu benim alın yazım kaderim Attığım kahkahalarda bile yalnızlığın acısını ben bilirim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.