Tek Mesajı Görüntüle
Old 05-19-2006, 10:44 PM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2559
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen ayten
çok güzell..yanlış anlama ayrılığın hiç bir tarafı güzel değil..sadece bu yazı ayrılığı çok güzel ifade etmiş..
sadece şunu söylemek istiyorum ayrılığı tatmış biri olarak giden için üzülmek yerine hayata tutunmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum..malesef giden özellikle erkekse gittikten sonra herhangi bir üzüntü yaşadığını düşünmüyorum..bunu nasıl beceriyorlar onu da anlamıyorum..hayatlarına kaldıkları yerden devam etmeyi yani..ve bir de bu kadar kolay bitirebilmeyi..
işte bu yüzden biten bir ilişkinin ardından mümkün olduğunca ağlamamaya çalışın..çünkü hayat devam ediyor..

paylaşım için teşekkürler

Gözyaşlarımdan sen sorumlusun...
ayy kıyamam sana uzuldum sımdı ayten :frown: