Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-11-2006, 03:48 PM   #5
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3950
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen türkok
Eleştirileri şu an bir iktidar partisinde milletvekili olarak bu ülkeye hizmet veren ve hukuku iyi bilen insanlar yapıyorlar...Bence bir aşırılık yok...
Alıntı:
İlk Gönderen [COLOR=red
GeCeLeR[/color]]aşırılık olmadığına katılıyorum haber sitelerinden check edilmiş ve berilen bilgilere hiç bir kelime eklenmeden siteye katıldığı tespit edilmiştir..
Alıntı:
İlk Gönderen [COLOR=red
kişilerin bizzat söylediği sözlerin sitemizde yayınlanmasında sakınca yoktur.
eğer herhangi bir basın yayın gurubu bu sözleri tekzip ederse bizde cakal.net olarak tekzip etmeye hazırız.
Saygılar
GeCeLeR
arkadaşlar sanırım yazdıklarım yanlış anlaşılmış benim asıl aktarmak istediğim konu dikkatli olunması gereken bir konu her türlü tarafa çekilebileceğiydi yani dozuna kelimesinden bunu ifade etmek istemiştim yoksa benim AKP veya herhangi parti ile ne üyeliğim nede bağlantım var ve bana görede olamaz yani parti olarak kimseyi korumak değil amacım sadece ucu açık bir konu olduğu için genel olarak düşüncemi belirtmek istedim ki burda bulunan kimse zarar görmesin yani burda uyarı kelime ibaresini yazarken şahsımla ilgili bir uyarı yapmak istemedim şahsımla ilgili uyarı yapmak istesem kişisel düşüncelerimi bu şekilde paylaşmazdım eğer yazdığımda hatalı bir şey varsa yinede özür dilerim... ki kastım yoktu...
Saygılar
bluekeys

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla