Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-12-2006, 03:23 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Öncelikle güzel düşünmüşsün teşekkürler...
Aslında hayatımda bir sürü komik olayla karşılaşıyorum fakat şimdi düşünmeye çalışınca hepsi kayboluyo...Bir tanesini yakaladım ama.)
Bir gün ev arkadaşlarımla birlikte üniversitenin kantininde oturuyoruz.(Zaten dersleri fazla taktığımız yok okula diye çıkıp kantine gidiyoruz ve muhabbet işte)Arkadaşlarımdan birisi ve aynı zamanda memleketlim olan malüm kişi kantinin sonunda bir kızı kesmekte (argo tabiriyle) neyse bir iki bakış sonra dediki
__millet ben içeri gidip şu kızın masasına oturucam ve onunla tanışıcam...
Tabi bizde gaza getirme potansiyeli var..
__baba sen yaparsın valla helal olsun falan filan...
arkadaş kantini sonundaki masada oturan kızın yanına gitti bizde uzaktan izliyoruz... neyse bu fazla vakit geçmeden geldi yanımıza...
biz__olum ne oldu anlatsana dedik..
ve ondanşu cevabı aldık..
__bu kantin bu zamana kadar gözüme bu kadar büyük gelmemişti, yürü yürü bitmiyo anasını satim yaaa...
bizimki kızın masasına gitmiş ve oturabilirmiyim demiş kızda ona hayır ne münasebet oturamazsın cevabını alıncada bizimki ağzını bile açamadan başlamış yürümeye.. biz o kantinin bu kadar gözüme büyük gelmesi sözünün manasını kızın verdiği cevaptan sonra anladık ve yıkıldık gülmekten...