Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-20-2006, 09:41 AM   #6
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3955
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

bence kışkırtmacı davranarak biyere varılmayacağını yıllardır gördük artık aklımızla hareket etmeliyiz yani kürtlerle yaşanamaz olaylarını bir kenara bırakalım çanakkale savaşında türkler kadar kürtlerde var şehit düşen bu ülke için savaşan kürtler yokmu mutlak var ama her millette olanlar gibi onların içinde de kötüleri var ve bu onların adını karalamak için yetiyor ve çoğu insanında eline koz geçiyor kürtlerle türkler yaşayamaz...
Alıntı:
arkadaşlar bu işte burdan olmaz warsa cesaretli watanperverler toplanalım ...onlar watanın hearköşesini eylem için geziolar biz biyerde toplanalm yeter....doztlar gün kurtulluş günüdür watan savaş kurtuluş savaşından daha büyük bir orduda onbin asker olsa en fazla yirmibin asker ölür ama bir kişi suçsuz onbinlerce masuma kasdedebilir ...edioda zaman toplanma zamanıdır..
farzet senin dediğin gibi yapalım ne geçecek eline iç savaşmı çıksın bu ülke kalkınmaya çalışırken bir iç savaşla geriye mi gitsin bu mudur senin türklük anlayışın akla yatkın şeyler konuşun ki oturup sizinle tartışalım amacım kürt ve ya türk ayrımı yapmak değil veya kürtleri korumak kollamak değil sadece artık bazı olaylara üstün körü bakmayın bu ülke bir iç savaşı kaldıramaz!!!bir arkadaşta yazısında ''kürtler birbirini tutuyor diyor evet neden siz birbirinizi korumak kollamak yerine birbiriizin kuyusunu kazıyoruz şu anda ben kürt olsam ve yolda kalmış olsam cebimde 1ytl para olmasa bir kürtten (hiç tanımadığım) borç istesem hiç düşünmeden yardım eder peki bu yazıyı okuyan ben sana şimdi desem karnı aç bi kardeşimiz var gelin ona yardım edelim desem hiç kimseden ses çıkmaz...yani sonuç olarak çığırtkanlık yapmayı bir kenara bırakalım daha iyi nasıl oluruz diye tartışalım...saygılar

by_bluekeys
çanakkale

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı