Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-24-2006, 10:56 PM   #2
VaGrAnT_AdAnALı
Daimi Üye

VaGrAnT_AdAnALı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 62
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1618
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi : VaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond repute

Bir sabah uyandım ve bir de baktım ki, Allah, sevgilime karşı olan bütün sevgimi kalbimden almış. Korkunç bir boşluğa inanılmaz bir yalnızlığa düştüm. Günlerce düşündüm, bildiğim tüm yöntemlerle onu tekrar sevmeye çalıştım. Ama başaramadım. O benim için herkes gibiydi artık. O'nu unutup başkalarını sevmeye çalıştım. Ama yine başaramadım. Ben bir insanı sevmeye dair bütün duygularımı onda birleştirmişim. Benim için bir insanı sevmek onu sevmekmiş, bilememişim.

Bütün nafile çabalarımdan sonra sevme yetimi kaybettiğime karar verdim. Allah’ın, bir sabah sevgiye dair bütün duygularımı kalbimden nasıl aldıysa yine bir sabah öyle bırakacağına inandım, günleri unutmaya başladım. Ama sevme yetimi neden kaybettiğimi hiç anlayamadım...

Ama bugün anlıyorum ki, bu bir arınmaymış. Bu, kalbimin sana daha güzel hazırlanması için bir temizlikmiş. Bugün anlıyorum ki, kalbin gerçek sahibi gelince, kiracıların gitmesi gerekirmiş. Kaybettiğim bütün yetilerim seninle beraber geri gelecekmiş. Bugün anlıyorum ki, her şey gözlerinde kaybolmam içinmiş...

--alıntı--