Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-27-2006, 10:47 AM   #5
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2610
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

görüşlerin çok samimi.gerçekçi.
ben kürt milletinin geneline söylenmiş bir lafım yok.benim laflarım kürdüm diyerek ortaya çıkan, seni potansiyel suçlu olarak görülmeye ve bu nedenle dağa çıkma düşüncesine iten,beni,diğerlerini türkleri,kürtleri nicelerini milliyetçi fikirleri benimsemeye iten, bir zamana kadar marksist leninist savunucusu olarak kürt türk olarak halkımızı bir yere kadar bölen ve şimdide kürtislam sentezini kullanarak kürt kökenli vatandaşlarımızı dini kullanarak bölme arayışlarına giren pkk ve onun tutması örgütlerdir.
ve sözüm birilerine;fikirlerini söylemek cesarettir.küfür etmek korkaklıktır.cesaretinizi göstermenizi,korkaklığınızı göstermenize tercih ederim..ama hala korkaklık göstermeye devam eden olursa bende korkaklıkla cevap veririm.
CaKaLBoT çevrimdışı