Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-29-2006, 05:07 PM   #9
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen ****
"türkün türkten başka dostu yoktur!!" m.kemal atatürk!!!
değil midir ki amerika desteği alarak bu ülkenin içinde bölücülük yaratan kürtler. atatürkün komutanlığında kanlar dökülerek alınan bu ülkenin topraklarını bölmek isteyen we kürdistan kurmak isteyen ırk kimlerdir acaba??? watan toprağı bütündür bölünemez ilkesinin ihlal etmek isteyen türkler değil!!! kendi egemenlik haklarımız die kürtler ülke toprağını bölmek isterlerse, bizim topraklarımız, atalarımızın mirası, bizim kanlarımız döküldü diede türklerde buna karşı duracaktır tabiki!!
birisi hakkını koruyo.. birisi ise hak talep edio!!!!!!!!
kim haklı acaba????
lütfeeenn kimse kimseyi kandırmasın..

bütünlük ilkesini babam ihlal etmeye kalksa babamı tanımam!! geçmişe ihanet etmeyelim... tarihe gözyummayalım lütfen!! unutmayalım bu ülkeyi nasıl aldığımızı... dökülen kanlar hepimizin atalarının kanlarıydı...
we bugün şehit düşenn binlerce askerimiz, dewlet görewi, watan borcu gibi kawramları içlerine işlemiş onca insanın çektiği zulüm... bildiğimiz bilmediğimiz yüzlerce olay.. bu ülke için yurdun hiç bi köşesini ayırdetmeden hizmet eden insanlarımız we arkalarında kalanlar...
elimizi wicdanımıza koyalım!! bu ülke türk halkının azmiyle alındı!!! gene türk halkı koruyabilir!!! bize bizden başka dost yok.. benim ülkemin çıkarını elin amerikalısı, elin ingilizi düşünemez!!!! elin amerikalısıyla bu ülke bütünlüğünü tehlikeye sokacak bi çıkarı düşünen watan hainidir!! we türk değildir!!!!
herkese bunu anlatmaya çalışıyorum işte ...
eğer bölücülük yoksa ırkların önemi yoktur demeye çalışıyorum..
Atam gibi düşünüyorum

Son düzenleyen: GeCeLeR; 07-08-2006, 12:50 AM..