Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-30-2006, 03:13 AM   #46
sabora
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15466
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : sabora is on a distinguished road

Ben bunca yazılanlardan sonra başka bi şey demiyorum. Ama Doğu'da yaşanan karışıklığı, insanların bu ülkeye düşman olma nedenini anlamak isteyen kişiler, eğer yapabiliyorlarsa anasına, babasına, yedi sülalesine yapılan hakaretleri bir gün sineye çeksin de görelim bakalım. Bazı gerçekler yaşanarak öğrenilir. Ben Doğu'daki hangi polisi seveyim, hangi özel harekat timine güveneyim. Akşam polis noktasında görev yapan bir polise selam verdim diye dünya kadar hakaret işittim. İyi akşamlar abi, kolay gelsin dedim; "bu samimiyet nerden?" deyip hakaret etmeye başladı." Doğuda bir sürü insan öldürülüyor ve bu ölümlerin çoğunu çocuklar, kadınlar oluşturuyor. Hepsini teröristler mi öldürüyor sanıyorsunuz. Sırf edebiyat olsun diye karşıma çıkıp da Türkçülüğü, polisi savunanlara soruyorum: kendi meslektaşını sırf Kürt olduğu için öldüren bir polise ben nasıl sevgi besleyeyim? Ben Türküm deyip karşıma çıkan insanlardan kaç tanesi gerçekten bu vatanın geleceğini düşünüyor? Türklük hisleriyle meydana çıkmak sadece insanların miliyetçilik duygularını kabartır. Sen bu ülkeyi Türk olduğun için seviyorsan ben de müslüman olduğum için seviyorum. Sen kendi hislerini besliyorsun ben ise Allah'ın hesabına katlanıyorum bunca yanlış muameleye.
sabora çevrimdışı