Tek Mesajı Görüntüle
Old 06-30-2006, 05:53 PM   #48
sabora
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15466
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : sabora is on a distinguished road

Dediğim gibi bazı şeyler yaşanarak öğrenilir. Biz yaşadık ve yaşadıklarımızdan hiçbir zaman Türkleri sorumlu tutmadık. Benim için dünyadaki en şerefli ırk Türkler dir. İslamiyete yaptığı hizmetleri göz önüne almadan Türkleri karalamak veya yine bazı insanların yaptığı hataları getirip bütün Türk milletine yüklemek elbette ki yapılan en büyük hatadır. Herkes bu ayrımın nerden geldiğini çok iyi biliyor. Peki ama neden tek taraflı suçlamalar yapıolıyo. Yani bu durumda sadece Kürtler in mi hatası var.
Yalnız arkadaşlar, bi şey hatırlatmak istiyorum: Yazdığım şeyleri evirip çevirip teröristlere bağlamayın. Ben terörist değilim ve onları savunacak kadar da adileşmedim. Baı arkadaşlar malesef ya işine gelmediği için ya da beni anlamakta zorluk çektikleri için ben ne desem hemen cümlelerimi teröristlerin yaptığı katliamlarla ilişkilendiriyor.
" kürtlerde zerre kadar inanç olsaydı, o kadar cana kıymazlardı. haa aralarında iyileri de war.. peki onlar neden inançları doğrultusunda kendi milletlerini yola getirmeye çalışmıyolar!!!! " diyor sevgili on7eylül kardeşimiz. Daha düne kadar Doğu daki illerin hemen hepsinde HADEP/DEHAP partisi önde giderken, şimdi kaç tane ilin belediyesi Dehap ın elinde. Bu bence Doğu insanının artık belli bir bilince kavuştuğunun göstergesidir. Ve bu bilinç Doğu daki OHAL yönetimi sona erdiğinde gelişmeye başladı. Sırf "OHAL uygulaması kalkmasın, maaşlarımızda azalma olmasın" diyen bir sürü özel harekatçı ordaki insanlara kan kusturdu. Fena da olmadı yani. Evet biraz sıkıntı çektik ama, insanımız artık hatanın Türkler'de değil kendi menfaatlerinin peşine düşen kişilerde olduğunu anladı.
sabora çevrimdışı