hahaha gülmekten öldüm ben kızım senin başındanda az olay geçmemiş.
Bende bursanın inegöl ilçesine gitmiştim dayımlar felan orda yaşıyolar fazlada bilmem caddeleri felan gidiyom gidiyom bulamıyom evi bide ne göreyim cep telefonumun şarjı bitmiş evide arayamıyorum ki gelip beni buldunlar bide açıkmışım parada yok. gine gidiyom gidiyom haa sonunda inegölde yaşayanlar bilir. Mobilya sabayisi mi öyle bi yer var oraya kadar gitmişim. en sonunda saat akşamın 11:00 olmuş ben yerlerde sürüne sürüne gidiyorum en sonunda bizim mahalleye gelebildim derken bide bizimkiler evde yok bekle ki gelsinler bende ev tek katlı olduğu için camı bi ustalıkla açarak (sakın denemeyin hırsız sanıyolar) atladım içeriye ama beni gören bi komşu geldi dedi çık dışarı hırsızz deyince ne oluyor lan dedim bi baktım adam bana bi vurdu. abi dedim ben bu evin sahibiyim (bide etraf karanlık) adam telefonun ışığıyla bana baktı ve tanıdı özür dilerim murat felan dedi. ne oldu diye sordu bende şimdi desem ki kayboldum bütün arkadaşalar öğrenip bana gülecek. bende dedim bizimkiler yok ve ben açıktım anahtar da yok bende bu yüzden böyle girdim felan diyince o gitti bende eve girdim ve iyi kide eve girmişim öyle dışarıda bekleseydim bizimkiler gece yarısı saat 2:00 da eve geldiler o kadar saat dıaşarıda kalsaydım kesin allahın rahmetine kavuşurdum
Asus M2N32-SLI Deluxe anakartKingston 2*1GB. ddr2-850 mhz ram
Seagate 300Gb 7200rpm SATAII HDD
Asus 7900GTX 512mb Top grafik kartı
Nec 4551 dvd-/+rw black panel
Feel Hurricane II 550watt (anca yeter)
Microsoft wireless desktop set 3
Creative 5+1 hoparlör seti
|