Tek Mesajı Görüntüle
Old 07-04-2006, 01:25 PM   #23
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

birgün marketin yanına yeni bir pizzacı açılmıştı pizza yemeye gitmişti
4 kişi
isimler-duygum ben elvin gizem
daha sonra sipariş alındı pizzalar geldi getiren abiye duygu gözlerinde kalemmi var diye sordu duygu 14 çocuk 19 yaşında hayır dedi çocuk tabi bu olaylar geçerken gizem ve elvin pizzamı yarıya indirdi
aradan 1-2 gün geçti o çocuk duyguyu sordu bizde neden dedik aşık olmuş
işte gittik duyguya söyledik fln azının payını verdik daha sonra markete elvin ve ben çıktık 2 gün sonra çocuk yine duygu nerde dedi ben bak duygu seni sevmio istemio dedim fln çocuk gitti daha sonra duyguya hiiiç asılmadı ama hala çok seviordu ara sıra bakıor du burdaki komiklik 19 yaşındaki biri 14 yaşındaki birine aşık oluor