Tek Mesajı Görüntüle
Old 07-12-2006, 09:39 AM   #8
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3954
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

henibal ve gangaster arkadaşlara ikisinede katlıyorum biri yaptıkları doğruları diğeri yanlışları yazmış çok güzel ama şuna anlamam veremedim
Alıntı:
İlk Gönderen SRBY
Yukaridakİ BaŞarilmiŞ Firsatlari GÖrmeyen Bu Mİllete Yenİden SÜleyman Demİreller, Ecevİtler, Yilmazlar Layiktir Ancak...ancak
Bu BaŞarilarin Farkinda Olan Bİzler Bu HÜkÜmetİ Hep DestekleyeceĞİz Ve Her DÖnem İktİdar Yapmak İÇİn Can Pahasina MÜcadele EdeceĞİz...en BÜyÜk Beklentİmİz CumhurbaŞkanliĞinin Karanlik Markajlarin Elİnden Kurtarilip İktİdara GÜvenen TÜrk Mİlletİnİn Beklentİsİ DoĞrultusunda HÜkÜmetÇe SeÇİlmesİdİr.bİr Çok Şeyİ GÖĞÜsleyen ErdoĞan Ve Ekİbİnİn Bunu Da GÖĞÜsleyeceĞİnden Emİnİz. Allah Yardimcilari Olsun...
bu yazıya anlam veremedim arkadaşım gözlüklereni bence çıkartta bak neler oluyor arkadaşlar burda amacım nara atmak falan değil ama satılmadık neyimiz kaldı zamnında hatırlarsınız telekoma7milyon$ verildi satmadı ozamanın iktidarı peki şimdi değeri ne olduda düşştü bu telekomun bu örnekleri çoğaltırız zamanında fiyatı yüksek olupta bugün çok düşük fiyata satılan ne demek süleyman demirel,mesut yılmaz,ecevit lere mahkum olursunuz şimdiki iktidar çokmu farklı oluyor tamamen senaryo oynuyorlar şuanda hiçte mavi bir tablo çizilecek durum yok pekala bakıldığında ülke kan ağlıyor enflasyon düştü evet ama benim maşımla halen bişey alınmıyor düşen ne var beyaz eşya düştü ben her ay buzdolabı değiştirmem sende!!! ozaman boş konuşup mavi tablo çıkarmanın manası yok tamam iyi şeyler yapılmadımı yapıldı ama çok kötü şeylerde yapıldı...tamam başarı varsa destekelriz ama başarı telekomu ucuza satmak amerikaya yalakalık yapmak araplara peşkeş çekmek değil başarının adı...

dipnot: bunlar benim şahsi görüşümdür saygılar

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]

Son düzenleyen: bluekeys™; 07-12-2006, 09:41 AM..
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla