Alıntı:
İlk Gönderen syhntrgt
bırak kankim bunları bu sözler deyişler aslında kendilerine bir çok kez maç kazandıran bu sol ayaklı süper fenerimize(bizim tuncayı onlara vermemiz gibi bir şey) kaptırmanın hezeyanı istediklerini söylesinler yazsınlar tümer artık terinin son damlasına kadar bizimdir,beni para yargılar demiş e düne kadar bu adam sizdeydi size maç kazandırırken nerdeydi bu sözler şimdi düşünün bakalım o photoshopa tümermi yakışır yoksa böyle düşünenlermi sen ben nasıl iş değiştiriyorsak bu adamda değiştirir parasını versinler tuncayda size gitsin kardeşim
|
acaba hiç düşündünüzmü bu beşiktaşlılar niye bukadar tepki verdi diye.tümer metin denen o adam(adam demeye dilim varmıyor) günlerce tvlerde basında konuştu avrupaya gitmezsem türkiyede beşiktaştan başka yerde oynamam okadar açık ve net söylüyorum diye.sonrada gitti fb ye imza attı.herkesin tepkisi bunun için.yoksa tabiki oynar fbde ,gs de.çünkü beşiktaşın sembol oyuncusu dğildir tümer.tümer bi pascal değildi olamazdı da zaten.bize bunları diyosunuz ama tümer ligin sondan bi önceki haftasında g.. oğlanı fb diye bağırdı.size diye bahsettiğin toplulukta size soruyor milyonlarca kişinin gözünün içine baka baka g.. oğlanı fb diye bağırdı.fb de bu insanı(insan demeye dilim varmıyor) yılın transfer bombaların biri diye aldı.bu ne perhiz bune lahana turşusu diye sorarlar