Tek Mesajı Görüntüle
Old 07-15-2006, 09:13 AM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3948
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute
Exclamation Tatlıses’e, PKK’ya yardım soruşturması

Tatlıses’e, PKK’ya yardım soruşturması

Ayşegül USTA / İSTANBUL

Türkücü İbrahim Tatlıses dün yine adliyedeydi. Sauna Çetesi elebaşı Kasım Zengin’in, polis ifadesinde Tatlıses’in bölücü terör örgütü PKK’ya para yardımı yaptığı iddiaları üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Savcılığın ifadesine başvurmak için çağrısı üzerine Tatlıses, Beşiktaş’taki adliye binasına gelerek hakim ve savcıların kullandığı kapıdan girdi ve soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi. İbrahim Tatlıses’in ifadesinde suçlamaları kabul etmediği ve Kasım Zengin’in söylediklerini yalandığı belirtildi. Tatlıses, Sauna Çetesi davasında 23 yıla kadar hapis talebiyle yargılanıyor.

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla