Tek Mesajı Görüntüle
Old 07-15-2006, 10:27 PM   #9
VaGrAnT_AdAnALı
Daimi Üye

VaGrAnT_AdAnALı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 62
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1617
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi : VaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond reputeVaGrAnT_AdAnALı has a reputation beyond repute

Duruyor bu hayatta... her şey bıraktığın gibi... seni tanımadan, bilmeden önce nasılsa yine öyle hazin, öyle buruk, öyle paramparça... bir bilgeden okumuştum çok öncedeniz bu hayatta iyi başlayıp kötü bitmeyen bir şey gördünüz mü diyordu... inanmamış, yırtıp atmıştım o kitabı. meğer ne kadar da haklıymış.

Bu hayatta iyi başlayıp kötü bitmeyen hiçbir şey yokmuş...
haklıymış, kimse düzeltemezmiş bu hayatın adaletsizliğini... oysa her büyümemiş insan gibi inanmıştım yaşadığım bu aşkın dünyanın ilk aşkı olduğuna, bu aşkın bütün çağların aşkı olduğuna...

Bu aşkın biz istersek dünyanın bütüna daletsizliklerini düzeltebileceğine inanmıştım...

Ne kadar çocukmuşum. meğerse bu hayatın bütün adaletsizlikleri bizim
aşkımızdan başlayıp yayılmış her yere...Gittin ve her şey olduğu gibi duruyor bu hayatta... kırgın ve gücenik anneler yine çocuklarını özlüyor, Yine onların arkalarından boşluğa el sallıyorlar

Yine mahkumlar üşüyor... yoksullar eskisinden daha çok acı çekiyor yine... insanlar ilerliyor sansın, herşey başladığı yere geri dönüyor...

Mevsimler senin o durmadan üşüdüğün kış mevsimine doğru dönüyor...
yaza, yaz mutluluklarına kanmıştın, işte kış yine geldi...

peki, kim ısıtacak şimdi seni... ben ki seni ısıtırken , senin üşümenden hiç bitmeyecek, hep sürecek bir yaz hayal ederdim. içinin ürpermesinden hiç lekelenmeyecek bir mutluluk yaratmayı düşlerdim...

Seni ısıtırken gülümserdin bana... o gülümseyişinde derin sulara gömülmüş bütün aşklarımın yüzleri belirirdi usulca. o yüzlerin hepsini birden senin yüzünde görmek isterdim.

Bu yüzden yorulmadan, bıkmadan, usanmadan ısıtırdım
seni. sen, tamam, yorulma, geçti üşümem, desen de, duymazdım seni. çünkü sadece seni ısıtmak değildi isteğim... aşklarımın sulara batmış bütün o yüzlerini senin yüzünde birer birer ortaya çıkartmaktı...

Hepsini, hepsini belki de son ve ilk kez senin yüzünde yaşarken görmekti...

Senin de sulara batmış aşklarının yüzlerini ortaya çıkartmak için yapardım bunu en çok...

Simdi Tekrar Soruyorum Kim Isıtacak Şimdi Senii???