Tek Mesajı Görüntüle
Old 07-21-2006, 07:52 PM   #8
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen blacksmith
arkadaşlar kimse ortamı germeye çalışmasın.ispat elbette önemlidir.ama a.z. de ispatlayamadı oda konuşmayacak.kaçan şampiyonluğun tek suçlusu kendisidir.ama o sorunların çözümünü başkalarına bişeyler ima ederek çözmek istedi.lig araştırılsın gibi.sen bunları dersen yarın bigün biride sana der fb prim verdi şöyle böyle diye
kanka ben fenerbahçeliyim en fanatiğiyim en delikanlısıyım bana göre tabi bu ha şampiyonluga gelince bir çok fbli dediler şike oldu şu oldu bu oldu onu diyenler halt yemiş adam gibi ounasalar son maçı alsalardı ne şike olurdu nede başka bir olay aziz yıldırıma gelince aziz yıldırım bir kulüp başkanı olamaz aziz bey olsa olsa güzel bir şirket başkanı olur iş adamı olur aziz yıldırıma batyık bir şirketi ver 10 sene sonra türkiyenin bir numaralı şirketi olsun ama futboldan anlamıyor futboldan anlasa Hakan Bilal Kutlualp ve Sadettin gibi iki yöneticiyi kulüpten ayırmazdı onların yerine daumu yolalrdı daum bizi her cephede sattı oynatı oyunla kurdugu kadroyla her maçta hata yaptı onun kurdugu kadroyu 10 yaşında çocuk bile kurardı biz kendi elimizle şam. verdi,k kimse demesin şike felan diye ha diğer şike olayına gelince ispatlansın ben konuda fazla konuşmak istemiyorum bundan önce futboldan dolayı forumda bazı olaylar oldu o yüzden bu yönde konu açılmasını istemiyorum