arkadaşlar ben 17 yaşındayım ben kendimi bildim bileli ben hep atatürk'ü savunurum...çünki KURTULUŞ savaşı veren ve ülkeyi düşmandan kurtaran tek dünya devlet adamıdır en azından Türkiyeyi Türkiye yapan ATATÜRK'TÜR...ama ATATÜRK'E yeterince saygı duyulmuyo...Ama şunu dicem size çünki açık konuşamuyorum...Atatürkün yolunu yanlış bulanların peşinde yürümektense ben türklüğümü koruyup yerimde saymaya varım...biz bundan 5-10 yıl sonra ne olucaz zaten ABD 'nin kuklası olduk...Biz TÜRKÜZ VE BİZ BENLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ...BİZ VATANIMIZLA KANIMIZLA VE BUGÜNE KADAR ALNIMIZIN AKIYLA GELDİYSEK BURAYA BUNDAN SONRADA GİDEBİLİRİZ DEMEK OLUYO...AMA BİZİM GİDEBİLİCEĞİMİZ YOL ASLA BU DEĞİL...BENİM BAYRAĞIM EN İYİSİNE LAYIK BİZİM BAYRAĞIMIZ EN İYİSİNE LAYIK...BAŞKA ÜLKEYE BOYUN EĞMEYECEK EYDİREMEZLER...O BAYRAĞIN ÜSTÜNDE DEDELERİMİZİN KANI VAR HİÇ Bİ ŞEKİLDE BİZİM BENLİĞİMİZİ DEĞİŞTİREMEZLER AMA GÜN GELİCEK BİZ YANİ BİZİM GİBİ DUYARLI İNSANLAR ÇOĞALICAK ŞUANDA BİZ TÜRKİYENİN İYİLİĞİ İÇİN BUNLARI YAPIYORUZ DİYENLERİ VAKTİ GELİNCE YÜCE DİVANDA HEP İZLİYCEZ...ARKADAŞLAR AYRICA YENİ GENEL KURMAY BAŞKANIMIZ SAYIN ORG.YAŞAR BÜYÜKANIT OLMUŞTUR.30.08.06 'DA GÖREVE BAŞLAYACKTIR.TÜRK MİLLETİNE HAYIRLI OLSUN...
|