Alıntı:
İlk Gönderen L331
hı rest şöyle ol koçum lafı yiyince nsl hizzaya geldin.Biz burda kominizimle mücadele etmiş bir insanı anıyoruz sen gelmişşin bize kominizmi savunmakla kalmıyorsun hatta faşit diyorsun özürdilerim, ben arkadaş kadar kibar olamayacapım yürüüüüüüüü
|
E be arkadasım ben bosuna konusmusum..Bi laf ettin butun kapasiteni gosterdin buraya..İlkokul cocukları seviyesindeki bir agız dalası istersen sana kolay gelsin..Humanizmi anlatmaya calsıtım Gangaster'e..GErcek su ki ben bir insan hakları savunucusuyum..Benim için insan her seyden ama herseyden once gelir..İnsanlıgı kurtaracak olan budur..Buyuk devletlere gelince onların insan haklarına verdikleri deger gostermelik bir deger..Ben sadece kendi fikirlerimi savunuorum..
Arkadasım bu fikirleri algılayabilmek için once bunların ne demek oldugunu bilmek gerekior..Marksizmle Leninizmin Komunizmin ve Sosyalizmin birbirinden farklarını bilmediin apacık ortada..Ama uslubun gayet komikti cok eglendim..Ayrıca bnm savunduum insanların komunist fasist marksist diye yargılanmamasıdır..Ben komunizmin uygulanamaz oldduunu burada daha once yazdım..Keske okuma alıskanlıgın olsaydı..Ayrıca onemli bir ayrıntı "fasit" değil "fasist"...
Bu tarzdaki konusmlarına ragmen ben yine de saygımı koruyacagım sana karsı..Ama bence sozcuklerini daha dikkatli secersen benden bir daha bu sekilde laf yemezsin..SAygılar sana...
Gangaster arkadasım..Aslında utopya gibi gorunduunun farkındayım..Ama kurtulusumuz kendi kabuklarımıza cekilmekten cok otede..Eger senin humanizm bnm de insanlık gudusu dediim sey hayata gecmiş olsaydı..Velican Oduncu olmeyecekti..Bugun Lubnan'da Irak'ta Afrika'da olen bir cok cocuk olmeyecekti..Bunların nedeni biz insanların insan olmayı bırakıp,ekonomik militarist ayrımcı digerlerini oteki olarak goren fikirlere prim vermemizdir..Velican Oduncu kızıl kopeklerle deil insanlıgın zaaflarıyla ve zayıf dogasıyla carpısmıstır..Kendisi de zayıftır.. Fikirlerimin cok utopik gorundugunun farkındayım..Ama benim fikirlerim ne kadar utopikse de en azından "Dunya Turk Olsun" gibi bir slogandan daha insancıl..Hayata gecirmek için elimden geleni yaparım ama hayat ne kadar yardım eder onu zman gosterir..Ben utopyalarla yasıorsam sizler de aynı konumdasınız..Neye insanıorsunuz savasların sonunda bir gun barıs saglanacagını mı??Asıl sorun Velican Oduncu'nun olmesi mi yoksa komunistlerle savasırken olmesi mi???Bence asıl sorun burada..
Ben de memnun oldum..
Ustteki arkadasa not:SAna da tekrar tekrar saygılar:biggrin: