Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-03-2006, 10:58 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Thumbs up Patch 1.454 indiremeyenler... Buyrun buradan...

ftp://download.knightonlineworld.com.../patch1454.zip

ftp://download.knightonlineworld.com.../patch1454.zip

download.knightonlineworld.com hatası alanlar buradan rahatça yükleyebilirler... yükledikten sonra patch i knightonline klasörüne açacaklar...

DİKKAT!!! Bu patch normal yüklemek zorunda olduğumuz 206 mb lik auto patch değildir. K2Network Fire Drake ilk yaması olarak autopatch.exe adında bir yama çıkardı ve bunun versiyonu 1453 dü. onu indirdikten sonra bu versiyonu indireceksiniz...

Ayrıca Rapid den kendim upload ettim. Trojan, Keylog filan korkmanıza gerek yok. Ben bu forumun eski modlarındanım...

Buyrun Rapid Link 1.454 :http://rapidshare.de/files/28042971/patch1454.zip.html

not:alıntıdır...

repleri unutmayalım...