Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-24-2006, 09:21 PM   #42
walsman07
Daimi Üye

walsman07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 197
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1767
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi : walsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond repute

kankam güzel yorumlamışsın.kitaplar düşünceyi ifade eder dolayısı ile yazarın görüşüdür.oysa bişz davamıza kitap okuyarak başlamadık.birebir içinde doğduk ve yaşadık.görmezden gelmedik hiç bir zaman gecenin 3 ünde mahallelere bir genç kız için yüzlerce polisin geldiğini bilirim.neden bir duvara yazı yazmak sadece.o da yazının kim tarafından yazıldığı da bilinmediği halde.şu anda bazı şeyler değişiyormuş izlenimi olsa da etrafta,halen aynı gerici zihniyetin dışarda eli kolu serbest dolaştığını bilmeliyiz.ben inkilapçı diyorum siz devrimci diyebilirsiniz.ben namuslu diyorum siz armut diyebilirsiniz.ben aslan parçasıydı diyorum siz bok yoluna gitti diyebilirsiniz.ben hürriyet diyorum siz zulüm diyebilirsiniz.ben aşk diyorum siz darağacı anlıyabilirsiniz.bu sizin dünya görüşünüzden ve ufka bakış açınıza göre değişir.at gözlüğü takan kim olursa olsun ezbercilikten kurtulamaz...
walsman07 çevrimdışı