Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-24-2006, 09:22 PM   #43
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1657
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen lejyoner_33
hiç olmazsa deniz gezmiş şerefiyle öldü sizinkiler gibi yemekleri yiyip yiyip bi köşe çırpınarak can vermedi yada amerikan bayrağpını elişne alıp öpmedi senin okuduğun kitaplarda bellidir nihal atsız falan takılıosundur sen biz hiç olmazsa 60 yıllık şeylerin peşinde koşuyoruz siz ise 800 yıl önceki şeylerin peşindesiniz dünya üzerinde bayrağınız bile yok )))( bizde bari 3,4 tane var)
Emin ol senin düşündüğünden tamanı ile farkli biriyim sen beni ne yaptın öle yaww.Hem bizimkiler kim yawww.kim köşke kapanmış can vermiş.Nihal atsız,eşeksiz kim bu.hem 60-800 yıl muhabbeti ne yaa Hem ne bayrağı ne alaka...olm sen manyakmısın yaaa. Emin ol kardeş senin anlattığın insanın yanından bile geçmiyom...benim ne işim olur ya bu arada Nihal Atla gider çeşmeye bu kim yaawww.Ben sadece komünist düşünceye karşıyım şucu bucu değilim...
chingy çevrimdışı