Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-27-2006, 12:52 AM   #1
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1817
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute
Varsayılan Edu Kesin Fenerbahçe'de.. Luci Gidiyor!!!!

Bi Fener forumunda (siteyi çoğumuz bilioruzdur) Havaalanına Kezmanı karşılamaya giden bi taraftarımızın (ki kendisi yönetimle alakası olan birisi) yazdığı mesajı aynen yayınlıyorum :

Evet biraz önce havalimanından geldim. Edu kesin olarak transfer edildi. Luciano gönderiliyor.

Bu haber ilk önce Celalettin Bilgiç'in kardeşi ve yakınları vardı havalimanında onlarla konuştum onlar tarafından söylendi. Daha sonra KEZMAN geldiğinde arabadan İlhan Ekşioğlu indi. Edu transferi doğru mu dedim. Evet doğru doğru dedi.. Ee bu durumda luciano mu gidiyor dedim.Kafasını salladı..

++++REP++++

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla