Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-27-2006, 01:55 PM   #64
chingy
Daimi Üye

chingy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1656
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi : chingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond reputechingy has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen scarface
chingy nickli sn. yönetici; Nihal Atsız için sarfettiğiniz "eşşeksiz" sözünü; Deniz Gezmiş için sarfettiğiniz "gebermiş" sözünü esefle kınıyor, sizi daha saygılı olmaya davet ediyorum...!

Okudum okudum diyorsunuz > ancak şu ana kadar okumuş birisi izlenimini veremediniz...!

Son diyeceğim: Bu sütunları seviyesizleştirmeyiniz. Kimi sevip sevmediğiniz önemli değil; ortaya akla dayalı, mantıklı, tutarlı ve seviyeli olarak görüşünüzü belirtmeniz bizlerin de bakış açısını derinleştirecektir...:smile: Ancak böyle devam ederek hiçbir bir katkı sağlamayacağınızı bilmelisiniz...!:confused:
Kardeş ben yapılan yakıştırmalara karşı çok sinirlendim ondan seviye düşmüş olabilir kusra bakmayın.Hem insanın asabi olması kitap okumasına engel değildir.Ayriyeten karşımdaki kişinin bakış açısını genişletmek benim işim değil kendisinin işidir.Katkı olayına gelince ben karşımdaki kişilere bu konu hakkında katkı sağlayacağımı düşünmüyorum.Çünkü onlar düşüncelerine 4 elle sarılmış görünüyor...Yapabileceğimiz şey düşüncelerimizi ortaya sürmektir.Haklılık payımız ise ahirette belli olacaktır...
chingy çevrimdışı