Yenilgiyi Hak Etmedik - ZİCO
Yenilgiyi Hak Etmedik
28 Ağustos 2006 Pazartesi
Teknik Direktörümüz Zico, Sakaryaspor maçının ardından basın toplantısında şu yorumları yaptı:
"Maça çok güzel başladık, bir çok pozisyonumuz vardı, golü rahat bulabilirdik, ilk yarıda çok yaratıcı bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarıya çıkarken amacımız golleri bulup rahatlamaktı ancak kalemizde ani bir gol gördük. Takımımız ilk yarıdaki performansını ikinci yarıda gösteremedi. Bu golden sonra yine ataklarımız vardı daha sonra beklemediğimiz bir şekilde kalemizde bir gol daha gördük. Mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum, çok fazla pozisyonumuz vardı ancak bunlardan yararlanamadık ve maçı kaybettik. Rakibimiz bulduğu pozisyonları çok iyi değerlendirdi, kalemize 4 defa geldiler 2’sini gol yaptılar, biz 20 defa rakip kaleye gittik yalnızca 1 gol bulduk. Gol yollarındaki eksiklerimiz gördüğümüz için iki tane oyuncu transfer ettik. Hafta içinde yapılan transferlerin takımın konsantresini bozduğunu düşünmüyorum. Güzel bir oyun sergiledik, maçı kazanan taraf olsaydık böyle şeyler konuşulmazdı. Lugano’nun performansını ilk maç olmasına rağmen çok iyi buldum. Yediğimiz iki golde de Lugano’nun hatası yoktu. Sakaryasporlu oyuncular bizim oyuncularımızdan daha hızlı ve akıllı davranarak golleri buldular."
|